Драго Симеонов предлага брак на София Маринкова в „Търси се …“

Драго Симеонов предлага брак на София Маринкова в „Търси се …“

Сподели

Актрисата София Маринкова ще получи предложение за брак от любимия си Драго Симеонов тази неделя в „Търсе се…“ по bTV.

Радиоводещият и звездата от сериали като „Пътят на честта“ и All Inclusive са неразделни от седем години

„Драго е най-голямата ми любов и най-добрият ми приятел“, ще заяви София. А Драго, в изблик на вълнение и емоция, ще й предложи: „Моля те, омъжи се за мен!“. В този толкова вълнуващ момент той ще падне на колене пред нея и още веднъж ще изрече тези думи:

„Моето момиче, така правят рицарите… Омъжи се за мен тази седмица“!

Самата София също ще реагира изключително бурно на отправеното предложение със своето категорично „Да“! Тя ще признае, че двамата не за пръв път говорят на тази тема и вероятно съвсем скоро ще се врекат във вечна вярност.

Водещите Нели и Меги ще покажат децата от предишните им връзки – порасналият син на Драго – Павел, и синът на София – Орлин, който е в трети клас.

Пред камерата на „Търси се…“ София и Драго ще споделят, че

са в идеални отношения с бившите си половинки и заедно като едно семейство отглеждат двете си деца

„Те са доста щури, забавни. Изглеждат ми като по-млада двойка“, казва синът на Драго. На въпроса дали мислят и за общи деца, звездната двойка с усмивка отговаря: „Мислим постоянно, но трябва да създадем по-голям дом, където да ги отглеждаме“.

За голямата любов на двамата влюбени ще свидетелстват техните родители и близките им приятели, сред които е и актрисата Силвия Петкова.

Като най-труден период София и Драго ще определят пандемията,

когато и двамата започват да получават паник атаки. „Говорехме, разхождахме се, въпреки че беше забранено, и заедно излязохме от този мъчителен за нас момент“, за пръв път ще признаят те.

 

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас