Dior с втора СПА дестинация във Франция

Dior с втора СПА дестинация във Франция

Сподели

 

Модната империя Dior се разраства с втора спа дестинация във Франция, пише Vogue. След дебюта си в хотел Cheval Blanc в Париж през 2021 г., този месец любителите на уелнес лукса могат да добавят към спирките си и Cap-Eden-Roc в Антиб.

Мястото е притегателен център за Ф. Скот Фицджералд, Марлене Дитрих, Пабло Пикасо

и 150 години международен блясък. Тук има вековни борове и обгрижвани рози, свободно течащо шампанско. И, разбира се, басейн на ръба на скалата, където титаните на киното и модата на 21-ви век

се спасяват от светкавиците на Кроазет по време на филмовия фестивал в Кан

Новата спа концепция на бранда, чиито световни посланици през годините са били звезди като Джони Деп, Дженифър Лорънс и Риана, се осланя на допира и технологиите.

Ексфолиращата машина за лице Hydrafacial е заредена с патентования флорален пилинг

на Dior. Три различни системи за лимфен дренаж на цялото тяло – с електростимулация, микровибрация и инфрачервена светлина, отпускат след дълъг полет или преди потапяне в Средиземно море.

Стаите за процедури са обзаведени с характерните за модната къща материи. Там гостите могат да се насладят на

четири ритуала Dioriginel, които  черпят вдъхновение и съставки от цветята в градината

В знак на допълнителна почит към флората, която е възхитила Кристиан Диор, има и шест холистични уелнес „букета“ – терапии, включващи набор от индивидуални процедури. Монсеньор Диор превръща любимото си бягство в Грас в място за отдих от суматохата на модните подиуми; сега духът на обновяването намира нов дом.

Актуално

Избрано за вас