Алек Болдуин изненадващо се завърна в комедийно шоу

Фото кредит: NBC

Алек Болдуин изненадващо се завърна в комедийно шоу

Фото кредит: NBC
Сподели

Алек Болдуин направи неочаквано завръщане в телевизионното комедийно предаване „Saturday Night Live“. Това е първият път, в който актьорът се появява в програмата след фаталната стрелба през 2021 г. по време на снимките на филма „Rust“.

За последно Болдуин се появи в шоуто на NBC преди малко повече от три години. В него той

редовно имитираше тогавашния президент Доналд Тръмп.

В епизодична роля в съботния епизод на дългогодишното предаване Болдуин, който преди това е бил водещ на шоуто 17 пъти, се появи в края на скеч. Репликата му е: „Добре, нека всички се успокоим!“

След това към него се присъединиха още водещия на вечерта Тимъти Шаламе и музикалния гост “Boygenius“ за обичайното заключение в края на шоуто.

През октомври 2021 г. Болдуин е на снимачната площадка на своя уестърн филм „Rust“. Тогава пистолет, държан от актьора, стреля, убивайки оператора Халина Хътчинс и ранявайки режисьора Джоел Соуза.

В интервю за CNN Болдуин отрича да е дръпнал спусъка на оръжието.

Обвиненията срещу него за непредумишлено убийство бяха свалени по-рано тази година. Миналият месец обаче специализираните прокурори на Ню Мексико Кари Мориси и Джейсън Луис обявиха, че ще свикат съдебни заседатели, за да решат дали актьорът трябва отново да бъде изправен пред съда.

Помощник-режисьорът на филма Дейвид Холс беше идентифициран като лицето, което е предало огнестрелното оръжие на Болдуин в деня на инцидента. Той подписа документ, с който признава „небрежно използване на смъртоносно оръжие“, казаха прокурорите.

Снимките на филма бяха подновени през месец април и приключиха през май.

Фото кредит: NBC

Актуално

Избрано за вас