Предложение за брак прекъсна концерт на „Легендите“ в Пловдив

Предложение за брак прекъсна концерт на „Легендите“ в Пловдив

Сподели

Предложение за брак бе кулминацията на концерта на „Легендите“ в Пловдив.  Супергрупата направи специална пауза, за да може 24-годишният Мартин да извика на сцената своята любима Здравка и да зададе съдбовния си въпрос, разказват от екипа на бандата.

Родителите и на двамата били израснали с музиката на групите,

чиито представители се обединиха в един състав, а бъдещият младоженец чакал подходящия момент, за да направи предложението. Пръстен купил още през януари.

“Легендите” е супер група, която обединява

легендарни музиканти от три поколения в общ проект,

който преразказва по различен начин историята на българскатa рок музика от последните 40 години. В нея участват имена с огромен професионален опит, които предлагат едно живо изпълнение, поднесено атрактивно и модерно по световни стандарти, структурирано по нов за българския концертен живот начин.

В актуалния състав на „Легендите“ влизат:

Йордан Караджов от „Сигнал“, Димитър Кърнев от D2, Константин Цеков от ФСБ и Станислав Сланев – Стенли

Гост музиканти са Александър Обретенов (бас) и Васил Вутев (барабани).

Музикалната рок епопея се разказва от самите изпълнители на хитовете, които пресъздават вечните си песни в оригиналните им аранжименти. Евъргрийните са визуално представени чрез специална мултимедия, която изцяло ще потопи публиката в духа на времето на любимите й песни.

Рок спектакълът ще предложи и изненади.

Всеки от фронтмените ще изпее песен на друга група, чиито член не е

 „В „Легендите“ съм по покана на Косьо Марков. Спечели ме с това, че ще има яко рок! И наистина е така!“, споделя Данчо Караджов.

„Силно мотивирани сме да поднесем на нашата публика уникално емоционално преживяване и хората да си тръгват доволни и щастливи от нашите концерти!“, коментира Митко Кърнев преди старта на турнето.

Спирката в Пловдив е втората от турнето на „Легендите“, които се събраха след няколкогодишна пауза. На 18 юни златните хитове на българския поп и рок ще звучат във Варна. Следват  Шумен (20 юни), Русе (21 юни) и Бургас (16 юли).

 

Актуално

Избрано за вас