Култов актьор от турските сериали призова за помощ за близките му (Видео)

Култов актьор от турските сериали призова за помощ за близките му (Видео)

Сподели

Култов актьор от турските сериали призова за помощ за близките му. Угур Аслан, един от култовите актьори в турските сериали, призова за помощ да спасят брат му, снаха му и племенниците, които са в неизвестност и вероятно са затрупани под развалините в земетресението в град Хатай.

“Смятаме, че семейството ни е изгубено.

Брат ми, снахата и племенниците са в неизвестност, вероятно са под развалините. Моля ви, помогнете да ги открием. Чувстваме се много зле. Казват, че продължават спасителните работи, но ние изгубихме надежда“, написа актьорът в социалните медии.

Той публикува и видео послание, в което посочи:

“Много трудно се свързваме с близките си. Те разказаха, че някои от хората са спасили със собствени усилия, себе си и близките. Ситуацията е много тежка. Опитахме се да доставим одеяла и храна чрез връзките, които установихме. Колегата Полат Ягджъ искаше да осигури храна за хората, да организира с полева кухня. В Хатай има сериозна нужда от помощ. Моля, подкрепете ни. Не намирам думи, с които да изкажа трагичността на положението.

Преживявам много труден период.

Това е изпитание за всички нас. Валията на Хатай /областен управител/ обяви, че имат проблеми. Единственото ни желание е да задействат по-бързо спасителните работи. Поне да спасим оцелелите…  Надявам се, че всички ще преминем успешно през това сериозно изпитание“, пише БТА.

Угур Аслан е култов актьор и любимец на феновете на турските сериали. Родом е от Хатай. В момента изпълнява ролята на полицейския комисар Ерен в култовия тв сериал „Присъда“ /Yargi/, който е с най-висок рейтинг. У нас е известен

с ролите си в „Черна любов“, „Черно-бяла любов“, „Ямата“.

Съпругата на Угур Аслан е Сема Ергенекон, най-известната сценаристка в Турция, автор на култовите сериали, прославени и в чужбина – „Перла“, „Завръщане“, „Черна роза“, „Черни пари, любов“.

Актуално

Избрано за вас