Давид Гета ще става баща

Снимка: Guerin Blask

Давид Гета ще става баща

Снимка: Guerin Blask
Сподели

Диджеят Давид Гета ще става баща. Това обяви самият развълнуван татко в профила си в Instagram.

Той пусна снимка с приятелката си актрисата Джесика Ледън, на която се вижда наедрялото ѝ коремче, подчертано от ефирна рокля в зелен цвят.

„Имаме голяма новина за вас! Най-важният рилийз за годината идва”, написа той под снимката. Поздравленията на звездните му приятели на закъсняха.

О, Боже”, написа с изумление BebeRexha. “Поздравления”, гласят коментарите на Diplo и Алекс Пал от The Chainsmokers.

Връзката на Давид Гета и Джесика Ледън преживя някои сътресения преди да се стигне до щастливото събитие. През миналата година двамата се разделиха след 7 години заедно заради натоварения график на диджея. Те обаче явно са продължили контакта си и любовта им е пламнала повторно, което е видимо от публикацията, обявяваща щастливата новина.

Кариерата на Давид като диджей започва в клубовете на Париж през 80-те. С парчето си от 1994 „Up & Away“ той се превръща в  пионер на френската хаус музика. Това му създава име в парижките музикални среди и в средата на 90-те се превръща в един от най-популярните и търсени клубни диджеи.

„Just a Little More Love“ е песента, която го изстрелва по върховете на класациите.  През юни същата година излиза и албумът му, носещ същото име, който продава 250 хил. копия.

Фото кредит: Guerin Blask

Актуално

Избрано за вас