Музиката на „Остава“ звучи в нов бг сериал

Музиката на „Остава“ звучи в нов бг сериал

Сподели

Най-новият албум на „Остава“ – „Кислород“, е част от саунтрака на новия бг сериал „София вкъщи“. Сюжетът на комедията се върти около дъщеря, която

покрай връзката с покойния си баща рестартира и собствеността си над малката му имотна империя

Продукцията залага изцяло на непознати за широката публика актьори и се излъчва всеки понеделник и вторник по bTV.

Бекстейдж кадър от сериала „София вкъщи“. Снимка: bTV

Свилен Ноев и компания се стягат за мини европейско турне, с което ще събудят рок патриотизма на сънародниците ни в Берлин, Виена и Мюнхен.Там ще звучат песни както от новия албум, така и любими хитове като Sex in the morning, „Океан“, „Понеделник“, „Мини тяло“ и много други. Първата спирка е в германската столица на 9-ти юни, следва Виена на 10-ти, а

финалът е на 11-ти юни в Мюнхен

Всеки, който иска да ги види на живо в един от тези три града, може да си вземе билети от тук.

След завръщането си на родна земя „Остава“ се отправят към Летния театървБургас, от където навръх Джулая стартира лятното им турне на откритите сцени в страната. Следват София, Пловдив и Русе, съответно на 5-ти юли, 16 и 17 септември.

„София вкъщи“ разглежда различните измерения на дома и семейството

през призмата на група брокери.  Продукцията пренеся зрителите в колоритния и необятен свят на една от най-успешните компании за недвижими имоти в България.

Когато нейният влиятелен основател и собственик внезапно умира, най-доверените му служители Даниел и Никола неочаквано се оказват начело на бизнеса. Ситуацията се променя още по-бързо, когато двамата научават за София – незаконната дъщеря и законна наследница на половината от бизнеса на починалия й баща.

 

Фотокредит откриваща снимка: Facebook Ostava Official

Актуално

Избрано за вас