Дрейк спира с музиката за малко заради здравословен проблем

Фото кредит: CHRISTOPHER POLK/NBC/NBCU PHOTO BANK VIA GETTY

Дрейк спира с музиката за малко заради здравословен проблем

Фото кредит: CHRISTOPHER POLK/NBC/NBCU PHOTO BANK VIA GETTY
Сподели

Малко след като издаде нов албум, Дрейк обяви, че планира да се оттегли от светлината на прожекторите за по-дълъг период от време. Причината – за да се съсредоточи върху здравето си.

Изпълнителят беше гост в предаването “Table for One” по Sound 42 на SiriusXM в петък сутринта, където заяви: „Вероятно няма да правя музика за известно време“.

Той добави, че здравословните проблеми, които има са свързани със стомаха му, пише CNN.

„Трябва да се съсредоточа върху здравето си и да се оправя, и ще го направя“, каза Дрейк. „Така че съм заключил вратата в студиото за малко. Дори не знам колко е малко, може би една година.“

Рапърът пусна и видеоклип към новата си песен „8 AM in Charlotte“ от новия си албум „For All the Dogs“. Петгодишният му син Адонис открива видеото, като обяснява произведение на изкуството, което е нарисувал.

„Добре. Адонис, разкажи ми за твоето красиво произведение на изкуството, което ми продаде“, казва му Дрейк в началото на видеото.

Адонис обяснява: „Значи това е същата история. И така, козата бягаше от другите чудовища. И от другите животни. И едно цвете, което препречваше пътя. Състезателната кола може би е помагала на козата. И имаше някакво стълбище, което е като стълбище на затвор. И имаше един човек, който беше на върха. И той беше убит от пръчката край пистата“.

„For All the Dogs“ включва 23 песни с колаборации от Bad Bunny, SZA , J. Cole, Lil Yachty и 21 Savage.

Актуално

Избрано за вас