Продадоха първите 1000 билета за Midalidare Rock за по-малко от 3 минути

Продадоха първите 1000 билета за Midalidare Rock за по-малко от 3 минути

Сподели

Midalidare Rock In The Wine Valley се завръща за четвъртото си издание и обещава да бъде още по-впечатляващ и незабравим от предходните години. Тази сутрин в 10 ч. бяха пуснати и първите 1000 билета „на зелено“ на цена от 140 лв. и бяха продадени за по-малко от 3 минути. В следващите дни предстои да бъдат пуснати редовните пропуски. След обявяването на първия хедлайнер за 2024 г, цената на билетите вероятно ще увеличи.

Фестивалът, който се провежда в долината на виното, съчетава „тежка“ музика с изкусно подбрани вина и множество развлекателни активности. През 2024 г., датите за фестивала са 12 до 14 юли, и феновете на хард рока и метъла вече с нетърпение очакват този музикален празник.

Последното издание на фестивала тази година беше истинско изживяване за всички присъстващи. На сцената се представиха легендарни групи като Scorpions, Europe, Helloween, Epica, Blind Guardian, Battle Beast, Lacuna Coil и много други. С над 45 000 души присъстващи през три дни, фестивалът потвърди своята популярност и успех.

„На последното издание посрещнахме над 45 000 души в трите дни. Тази публика ни дава увереност да продължим с всяко следващо издание да предлагаме на хората по-пълноценно изживяване и положителни фестивални емоции в долината на виното. Надяваме се да можем да обявим първия ни хедлайнер за 2024 г. до 10 дни.“, споделят организаторите.

За Midalidare Rock In The Wine Valley 2024 се планират множество активности и забавления. В допълнение към музикалния аспект, феновете могат да се насладят на срещи с групите, забавления за деца, спортни турнири и вино дегустации. Фестивалът не е само за меломани, а за цялото семейство, като предлага разнообразие от занимания за всеки вкус.

Актуално

Избрано за вас