Шакира снима документален филм за живота си

Шакира снима документален филм за живота си

Сподели

Шакира подготвя документален филм, който ще се фокусира върху драматичните промени, настъпили в живота ѝ след раздялата ѝ с Жерар Пике, съобщи „Daily Mail“.

Месеци след краха на връзката им колумбийската изпълнителка пусна песен, в която отчасти обясни защо се е стигнало дотук. „Замени Rolex за Casio“, гласи реплика в текста, загатваща, че става въпрос за изневяра от страна на спортиста. Припомняме, че тя и Пике се разделиха през май миналата година след 11 години съвместен живот.

За документалния филм се заговори след като Шакира бе заснета с оператори в автомобила си. Това се случва, когато трябва да

даде показания по дело за данъчни измами.

Те носели нагръдници на „Film Crew“, пише dir.bg. На певицата ѝ бе наложена глоба в размер на 7,5  млн. евро, след като се призна за виновна за   финансови измами. Първоначално прокурорите са искали да я вкарат в затвора за 8 години и да ѝ наложат санкция в размер на 23,8 млн. евро. Благодарение на сключването на споразумение, тя избегна своето задържане.

„Възхищавам се изключително много на тези, които са се борили с несправедливостите докрай, но за мен днес победата е да си върна времето за децата и кариерата“, заяви след процеса тя.

Певицата

упрекна испанските власти, че я преследват,

като обясни, че нейният случай е подобен на други, при които властите преследват „високопоставени лица“.

В центъра на този спор е статутът на пребиваване на Шакира между 2012 и 2014 г., когато прокурорите твърдят, че тя е живяла в Испания. По документи обаче тя е живяла на друго място.

През юли прокурорите издадоха документ, в който се твърди, че през 2012 г. тя е купила къща в Барселона. Имотът се е превърнал в семеен дом за нея и тогавашния ѝ партньор Жерар Пике.

Фото кредит: Joel C Ryan / Invision / Associated Press

 

Актуално

Избрано за вас