Hills of Rock се завръща през юли, КoЯn ще забива на сцената

Снимка: Fest Team

Hills of Rock се завръща през юли, КoЯn ще забива на сцената

Снимка: Fest Team
Сподели

Очакваният с нетърпение най-мащабен български фестивал за рок и метъл музика HILLS OF ROCK се завръща с гръм и трясък през 2024 г. Хедлайнерът, който ще запали сцената в първия фестивален ден, е иконичната група КoЯn. След прекъсването през 2023 г., фестивалът се завръща на Гребна база, Пловдив и е готов да предостави всичко, за което феновете мечтаят. Той обещава

смазващо сценично присъствие от световни артисти,

бясна енергия пред и на сцената, фен преживяване без аналог. Датите за фестивала догодина вече са ясни – от 25 до 27 юли 2024. Пловдив ще посрещне каймака на рок и метъл общността oт фенове и артисти за три незабравими дни с емблемата HILLS OF ROCK. Билетите влизат в продажба незабавно на ticketstation.bg и са на цени от

99 лв. за еднодневен билет до 180 лв.

за тридневен достъп до фестивала.

Движеща сила на триумфалното завръщане на HILLS OF ROCK догодина е КoЯn. Тя попада в топ 3 на най-желаните световни банди за концерт у нас. Носителите на награди „Грами“КoЯn идват в Пловдив на 25 юли. С 30 години на сцена и стотици музикални награди, мултиплатинената група на Джонатан Дейвис и компания носи енергията на бунта и мрака в текстовете си.

“С огромно вълнение вече можем да споделим с вас не само датите за фестивала догодина, но и новината, че КoЯn е първият хедлайнер за HILLS OF ROCK 2024. Благодарим Ви за търпението и лоялността, това далеч не е всичко, което сме подготвили“, споделя Стефан Еленков Fest Team. В най-скоро време се очакват и още потвърждения за участие от световни имена.

В първия фестивален ден на основната сцена на Гребния канал ще излязат още Spiritbox и Loathe

Spiritbox идват от Канада и носят

мракобесието в извънземните вокали

на певицата Courtney LaPlante. Oт 2010 бандата свири експанзивен синтез на прогресив метъл и метълкор, който умело балансира между ярост и красота. 

Loathe е изобретателна, експериментална и еклектична метълкор група от Ливърпул. Тя съчетава бруталното звучене на дет метъла с неговия прогресив еквивалент. Loathe е бандата, която ще бъде новият фаворит на всички фенове на Deftones мелодиката. 

Освен главната сцена, HILLS OF ROCK 2024 Пловдив ще има още две – партньорските „На Тъмно“ и „Строежа“, които вече водят усилена подготовка.

Всички фенове, които са закупили билети за изданието през 2023, което не се състоя,

ще могат да ги използват, без да е необходимо допълнително действие

от тяхна страна. Припомняме и че всеки, който е закупил промо билет за HILLS OF ROCK 2023, може избере и да го върне и да получи заплатената сума обратно най-късно до 31. 12. 2023. За целта трябва да попълни формуляр на адрес festteam.bg/plovdiv.

HILLS OF ROCK 2024 се организира от “Фест Тийм” ООД, част е от програмата „Наследство 2023“ на Фондация „Пловдив 2019“ и се осъществява с любезната подкрепа на община Пловдив. 

Актуално

Избрано за вас