Бритни Спиърс излизала с престъпник

Бритни Спиърс излизала с престъпник

Сподели

Бритни Спиърс е имала „кратък флирт“ с осъдения престъпник Пол Ричард Солиз, след като се раздели със съпруга си Сам Асгари миналия месец. Новината разкриха вътрешни източници пред DailyMail, допълвайки, че тя го е прекратила и „вече не общува“ с него. Това се случило след като е научила за криминалното му минало.

За пръв път се появиха слухове, че 41-годишната изпълнителка от „Toxic“ се среща с 37-годишния Пол, бивш иконом в имението ѝ в Тузънд Оукс, само няколко седмици след като 28-годишният Сам подаде молба за развод. Актьорът сподели, че раздялата е дошла в резултат на това, че той я е конфронтирал заради обвинения в изневяра с иконома им.

След това Пол наля още масло в огъня на спекулациите за романс с певицата,

описвайки бившата си шефка като „феноменална жена“,

когато беше попитан от „Us Weekly“ за връзката им, докато напускаше скорошно съдебно заседание.

Източник, близък до Бритни, заяви ексклузивно пред DailyMail, че певицата не се среща с Пол. Той обаче призна, че двойката е имала кратък романс, който се е случил след края на брака ѝ със Сам. „Имали са флирт, след като Сам е напуснал, но това е всичко – потвърждават те. Бритни се е срещала с него два пъти и по онова време не е знаела за криминалното му минало. Вече не поддържа никаква връзка с него“, споделя още източникът.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria River Red (@britneyspears)

Според съдебните документи Пол има няколко престъпления. Едното е за притежание на наркотици с цел продажба и другото за притежание на огнестрелно оръжие, което се е случило през декември 2022 г., докато е бил нает от певицата. Други включват

нарушаване на обществения ред, застрашаване на деца

и шофиране без книжка. Тази седмица той е бил в съда за предполагаемо нарушение на пробацията си.

Вътрешният източник добави, че екипът за сигурност на Бритни не е успял да „направи подходяща проверка на миналото, когато е наемал Пол“, добавяйки: „Когато наскоро стана известно криминалното му минало, работата му за Бритни беше прекратена“.

Двойката беше снимана многократно заедно след раздялата ѝ със Сам. Последната им среща била по-рано този месец след неотдавнашното пътуване на Бритни до Кабо Сан Лукас. При завръщането си в Лос Анджелис, Пол посрещнал поп звездата на летището, макар и да не бил помолен за това.

На въпроса как се справя Бритни покрай раздялата си със Сам, Пол отговори, че тя „се справя чудесно“ и няма какво лошо да каже за модела и актьора, когото нарече „страхотен човек“.

Page Six съобщава, че Пол е бил „рамо, на което да поплаче“ Бритни след развода си. Впоследствие двойката „е създала близка връзка и е прекарвала времето си заедно“.

Твърди се, че близките на Бритни са „загрижени“ за отношенията ѝ с икономката, който бил нает да „чисти тоалетни, да мие подове и да събира боклука“ в дома ѝ за 12 млн. долара.

Фото кредит откриваща снимка: Jon Kopaloff/FilmMagic/Getty Images; Coleman-Rayner

Актуално

Избрано за вас