Бритни Спиърс след нарко клеветата на семейството й: Разбиват сърцето ми!

Фотокредит: Valerie Macon / AFP

Бритни Спиърс след нарко клеветата на семейството й: Разбиват сърцето ми!

Фотокредит: Valerie Macon / AFP
Сподели

Бритни Спиърс използва профила си в Instagram, за да коментира статия на Daily Mail , според която семейството й е притеснено от „обострената й наркозависимост“.

„Фактът, че хората твърдят неща, които не са верни, е толкова тъжен“, написа певицата. „Истинското, сплотеното семейство, никога не би казало нещо подобно.Това е съкрушително.“

Въпреки че Спиърс не навлезе в подробности по обвиненията, тя се позова на цитат от медията.

Според написаното  17-годишният й син Шон Престън от брака й с Кевин Федерлайн казва: „Надявам се, че тя ще ни послуша… преди да е станало твърде късно“.

„Натъжавам се, защото се стараех толкова много да ти дам хубав живот, но каквото и да правех, никога не беше достатъчно“, продължава Бритни, която е майка и на 16-годишния Джейдън Джеймс. „Затова ​говорите шокиращи небивалици за мен пред медиите … Това ми разбива сърцето.“

Фотокредит: Reuters

Преди повече от седмица Бритни Спиърс позволи на Кевин Федърлайн общите им деца да се преместят със семейството му на Хаваите.

Бритни коментира не само предполагаемите изказвания на семейството й.

Тя сподели как се чувства от излагането си на прекомерна публичност.

„Винаги съм се чувствала така, сякаш единствената цел на новините е да ме тормозят“, пише тя. „Тъжно е, защото никой не протестира. Сякаш е нормално да се измислят лъжи по твой адрес до такава степен… Защо ми казват, че не трябва да ми пука и да съм над нещата? Когато всички действат толкова подло?“.

Тя добавя: „Надявам се, че новините са лъжливи и нито Кевин, нито Престън са казали някое от тези неща.“

Часове преди Бритни да пусне съобщението си в Instagram, бившият й съпруг Кевин също предположи, че написаното от Daily Mail е преувеличено, като коментира случката.

Изклчително тъжни сме, че Дафне Барак и Ербил Гунасти решиха да изфабрикуват лъжи около трагедията, която семейството ни претърпя.

Облякоха в тези лъжи и травмата на малолетните ни деца в Daily Mail и The Sun“, каза 45-годишният танцьор пред TMZ.

Интервюто, което предизвика масов фурор по повод менталното и физическо състояние на Бритни, е взето от журналистката Дафни Барак. Барак е журналист в Daily Mail и самият Кевин коментира, че той е допуснал екипа от новинарския сайт в дома си. Доверието, което е изпитвал към нея, е причината Кевин да допусне журналисти в личното си пространство.

Фотокредит: Instagram

 „Наистина позволихме на Дафни и Бил да влязат в дома ни, защото им имахме доверие. Това доверие беше загубено и ние прекъснахме връзките си през март поради много причини, поради които решихме да не влизаме тук“.

Според Кевин той е говорил с „любов и състрадание“, когато е обсъждал Бритни и останалата част от семейство Спиърс.

Кевин е цитиран да казва: „Страхувам се, че е на метамфетамин – молех се някой да го направи публично достояние и тя да се събуди. Ужасяващо е. Тя е майката на моите момчета. Всеки път, когато телефонът звъни, се страхувам, че ще има опустошителни новини. Не искам момчетата да се събудят една сутрин и да открият, че майка им е приела свръхдоза“.

Адвокатът на певицата Матю Розенгарт също коментира изявлението на бившия й съпруг.

„Самият Кевин Федърлайн вече призна фалшивостта на историята, като твърди, че съдържа „измислици“ и „лъжи“ за Бритни“, казва Матю пред E! News. „В допълнение към експлоатирането и отправянето на фалшиви твърдения за Бритни, особено по отношение на „кристалния мет“, „историята“ също експлоатира нейните непълнолетни деца, което преминава границите на допустимото“.

Актуално

Избрано за вас