Синът на Деян Ангелов жъне боксови успехи

Фото кредит: Кадър Youtube

Синът на Деян Ангелов жъне боксови успехи

Фото кредит: Кадър Youtube
Сподели

Синът на актьора Деян АнгеловДиман, жъне успехи на Републиканското първенство по бокс. Със снимка от състезанието се похвали майка му – известният PR специалист в културните среди Петя Ангелова. В своя Instagram тя отправи прочувствено послание към сина си.

„Моят най-скъп подарък в този ми живот са децата ми”, твърди тя. Победата на Републиканското първенство по бокс на Диман Ангелов идва като подарък за рождения ден на Петя, която е повече от горда с достигането му до полифинал

„Днес неуморният му труд в залата, подкрепен от страхотния му треньор – световната шампионка Деница Елисеева, подариха най-вече на него тази гордост”, пише още тя.

Диман Ангелов се изявява

не само на боксовия ринг,

но и на театралната сцена и на големия екран. Той играе във „Вишнева градина“ на Коко Азарян в „Народен театър“. Запомняща се е и появата му в холивудската продукция „Hitman’s Wife’s Bodyguard”. В лентата той си партнира с актьори от ранга на Райън Рейнълдс, чийто по-млад персонаж играе, както и със Самюъл Джаксън и Салма Хайек.

По-малкото дете на артистичното семейство също е тръгнало по актьорските пътеки. Ален играе една от главните роли в българския филм „Чичо Коледа” от 2021 г. Той се превъплъщава в Гошко – дете, което мечтае да има семейство.

Интервю с Диман и Ален Ангелови можете да гледате в подкаста на 7Arts„Откликни на изкуството“.

Фото кредит: Кадър Youtube

Актуално

Избрано за вас