Актрисата Дария Симеонова дари любимия си с дъщеричка

Снимка: Нова телевизия

Актрисата Дария Симеонова дари любимия си с дъщеричка

Снимка: Нова телевизия
Сподели

Актрисата Дария Симеонова отново стана майка – дала е живот на момиченце. Тя сподели щастливата новина няколко дни по-късно в социалните мрежи. Актрисата публикува своя снимка от болничната стая, на която се вижда розовата ѝ болнична гривна. Фотосът, разбира се, беше придружен и с послание към последователите на Симеонова.

„Най-великото щастие! Преди няколко дни на този свят се появи нашето второ детенце – дъщеря ни Ема. Добре дошла, миличка, бъди благословена“, написа щастливата майка. Тя не пропусна да изкаже и своите най-искрени благодарности към „д-р Весела Маркова и целия екип акушери и неонатолози… за всичко“.

Ема е второто дете в семейството на Дария Симеонова и любимия ѝ мъж Антон Бъчваров. През 2018 г. те посрещнаха сина си Макс, който вече е горд батко. 2022 г. също беше изключително важна за двойката, тъй като именно тогава двамата сключиха брак. Красивата церемония се състоя на брега на морето – в малкото селце Варвара. Щастливото събитие съвпадна с премиерата на втория сезон на сериала „Мен не ме мислете“, в който актрисата участва. Сред останалите телевизионни продукции с участието на Симеонова са „Под прикритие“ и „Откраднат живот“. На големия екран я виждаме в роли в „Островът“, „11А“ и „Лошо момиче“. Актрисата се превъплъщава и в главния персонаж от филма „Майка“ на режисьора Зорница София, който беше българското предложение за „Оскар“ през 2022 г.

Актуално

Избрано за вас