Карди Би замери с микрофон фен, който я заля с напитка на сцената

Карди Би замери с микрофон фен, който я заля с напитка на сцената

Сподели

През уикенда Карди Би хвърли микрофон по посетител на концерт в Лас Вегас. Причината е, че той я поля с напитка по време на изпълнението ѝ. 30-годишната носителка на „Грами“ стана поредният музикант-жертва на хвърлени предмети по време на изпълнение.

В интернет се появи клипче от случилото се. На него се вижда как Карди е облечена с оранжева рокля по време на изпълнението и изглежда изненадана, когато питието я залива, докато тя изпълнява хита си „Bodak Yellow“. В отговор на това Карди хвърля микрофона си към посетителя на първия ред, след което се намеси охраната. Според съобщенията продължава изпълнението си след хвърлянето на микрофона.

В TikTok се появиха и други клипове, на които се вижда как по време на участие предната вечер Карди замерва с микрофон и диджей. Причината е, че той привидно прекъсва песните ѝ по-рано.

По-рано този месец Harry Styles се свлече на земята, след като фен го замери с летящ предмет в очите по време на шоуто му „Love on Tour“ във Виена. В споделените видеа се вижда как 29-годишният Стайлс, бързо слага ръка на лицето си и спра, докато кляка на земята.

Инцидентът на сцената последва тези със звезди като Bebe Rexha, Drake, Kelsea Ballerini, Steve Lacy, Kid Cudi и Pink. Всички те са преживявали посетители на концерти, които са хвърляли предмети към тях или по тях по време на изпълнение.

Фото кредит откриваща снимка: JOSEPH OKPAKO/ GETTY IMAGES

Актуално

Избрано за вас