Кание Уест с нов бизнес, отваря порно студио

Снимка: RONALD MARTINEZ/GETTY

Кание Уест с нов бизнес, отваря порно студио

Снимка: RONALD MARTINEZ/GETTY
Сподели

Кание Уест планира да отвори собствено студио за филми за възрастни и да създаде марката Yeezy Porn, съобщи TMZ. Студиото може да отвори врати още това лято и ще бъде част от цяла марка за развлечения за възрастни. Рапърът и колегите му обсъдиха идеята с ветерана в индустрията Майк Моз. Това е бившият съпруг на порно актрисата Сторми Даниелс, която широката публика познава от скандалния случай с Доналд Тръмп. Твърди се, че той ѝ платил, за да

мълчи за сексуалния си контакт

с него по-миналото десетилетие.

Освен това – рапърът планира да пусне поредица от видеоклипове с порнографско съдържание, за да допълни седмия си студиен албум – The Life of Pablo (2016). Бивши служители на Yeezy обвиниха изпълнителя, че показва клипове за възрастни на бизнес срещи.

В работата си Кание Уест често говори открито за своите сексуални фантазии и увлечение към порнографията, изтъква БГНЕС. Той е правил рап изпълнения на подобни сценарии с различни жени, с които е бил, включително с бившата си съпруга Ким Кардашиян. Сега той контролира как се облича сегашната му съпруга Бианка Ченсори. Външният ѝ вид често става обект на широко обсъждане заради голотата на младата жена.

Наскоро тя дори беше нападната. Рапърът на свой ред ударил човека, опитал да издевателства на жена му. По-късно в медиите се появи информация, че Уест е сбъркал мъжа – вместо него ударил брат му.

Актуално

Избрано за вас