Съучениците на Лили Гладстоун предрекли, че ще спечели „Оскар“

Снимка: lilygladstone/ Instagram

Съучениците на Лили Гладстоун предрекли, че ще спечели „Оскар“

Снимка: lilygladstone/ Instagram
Сподели

Съучениците на Лили Гладстоун от гимназията явно са знаели, че я очаква обещаваща кариера в киното, пише CNN.

Още през 2017 г. тя публикува снимка на годишника си от гимназията в своя Instagram профил. На нея са изобразени тя и момче на име Джош Райдър. Съучениците им са ги определили за „най-вероятните носители на Оскар“.

„Е, випуск на MTHS от 2004 г. – опитвам се по най-добрия начин, изненадващо съм близо“,  гласи надписът към публикацията ѝ.

Актрисата от „Убийците на цветна луна“ получи знакова номинация за „Оскар“ за главна женска роля за изпълнението си в епоса на Мартин Скорсезе. Актрисата се появява за пръв път в списъка с претендентите за престижното отличие. По-рано този месец тя спечели „Златен глобус“ за ролята си на Моли Бъркхарт – жена от племето осейдж, чиито членове са били избивани заради своето богатство.

В дъното на заговора стои съпругът ѝ Ърнест Бъркхарт (Леонардо ди Каприо) и неговият чичо, изигран от Робърт де Ниро.

 „Убийците на цветната луна“ на Мартин Скорсезе беше избран за най-добър филм за 2023 г. от Дружеството на нюйоркските кинокритици, предаде Асошиейтед прес. Режисьорът получава признание от организацията за трети път. През 1990 г. тя отличи филма му „Добри момчета“, а през 2019 г. – „Ирландецът“. Дружеството на нюйоркските кинокритици отличи и Лили Гладстоун като най-добра актриса.

Актуално

Избрано за вас