Гал Гадот отново стана майка

Снимка: DESIREE NAVARRO/WIREIMAGE

Гал Гадот отново стана майка

Снимка: DESIREE NAVARRO/WIREIMAGE
Сподели

Актрисата Гал Гадот стана отново стана майка. Родила е своята четвърта дъщеря. За щастливото събитие съобщи самата тя в профила си в Instagram.

„Добре дошло, скъпо мое момиче“, пише тя в своята публикация, придружена със снимка от болничното легло как прегръща новороденото. В своя пост актрисата признава, че бременността ѝ не е била никак лесна.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Gal Gadot (@gal_gadot)

„Ти внесе толкова светлина в животите ни“, продължава гордата майка. Именно със способността на осветлява е свързано и името на малкото момиченце. То е кръстено Ори, което означава „моята светлина“ на иврит. Тя не пропуска и да се пошегува с факта, че това е четвърто момиче за семейството.

„Добре дошла в къщата на момичетата. Татко ти също е готин“, пише тя в своята публикация.

Най-известна е с ролята си на Жизел Яшар в поредицата „Бързи и яростни“ и като Жената чудо в Разширената вселена на DC. През лятото на миналата година надеждите на феновете на супергеройската поредица бяха попарени – „Жената чудо“ 3 няма да бъде заснемана.

На 18-годишна възраст печели конкурса Мис Израел и участва в Мис Вселена 2004. След него получава много предложения за участия във филми, както и за реклами от израелски и европейски компании.

През 2020 г. Forbes класира Гадот като третата най-високоплатена актриса в света с годишна печалба от 31,5 милиона долара.

Актуално

Избрано за вас