Венсан Касел и Ева Грийн са във „Връзка“

Снимка: © Veeren / Bestimage

Венсан Касел и Ева Грийн са във „Връзка“

Снимка: © Veeren / Bestimage
Сподели

Венсан Касел и Ева Грийн ще са екранна двойка в най-новата британско-френска продукция „Връзкa“ („Liaison“). Минисериалът ще бъде достъпен за гледане от днес на плаформата Apple TV+, които са и продуценти.

Касел и Грийн

представиха шестте епизода на предпремиера в Париж

тази седмца. Флиртът между тях бе зашеметяващо правдоподобен. Двамата си разменяха горещи погледи и гъделичкаха вниманието на журналистите с целувки. Любопитен беше факта дали симпатиите помежду им са се пренесли от екрана в реалността, или просто пресъздават тръпката между героите си.

Сюжетът на сериала се развива в момент, когато вълна от кибератаки залива Лондон. Двама хакери пристигат в британската столица от Сирия с компрометираща информация. Френският агент (Венсан Касел) е натоварен със задачата да възстанови тази информация, докато британският агент (Ева Грийн) трябва да предотврати кибератаките. Двата случая са неразривно свързани, както и миналото на двамата агенти, които са по-близки, отколкото изглеждат…

Понастоящем Ева Грийн е в разгара на съдебна битка

с продуцентска компания, заради отказ от участие в европейски филм, който няма да види бял свят. Звездата от „Казино Роял“ и „Мечтатели“ носеше лилав кадифен костюм по време на предпремиерния показ в Париж, съобщиха от France 24. Венсан Касел избра бежов костюм със светлосиня риза. Чифт слънчеви очила допълваха визията му.

Актуално

Избрано за вас