Ед Шийрън „не искал да живее“ след загубата на двамата си най-добри приятели

Ед Шийрън „не искал да живее“ след загубата на двамата си най-добри приятели

Сподели

Супер звездата Ед Шийрън признава, че „не искал да живее повече“ след смъртта на двама от най-близките му приятели през 2022 г. Джамал Едуърдс, създател на медийната платформа SBTV, си отива на 31 г.

от инфаркт, в следствие на микс от кокаин и алкохол

Австралийскaта крикет легенда Шейн Уорни умира от сърдечна недостатъчност по време на ваканция в Тайланд. Той е 52-годишен.

Приятелството между Ед и Шейн Уорни датира от 8 години.                                                            Фотокредит: Twitter

Джамал помага на Ед да излезе от анонимност – медията му е сред първите, които промотират активно песните на Шийрън. Носителят на „Грами“ е изключително близък със семейството на Уорни в продължение на 8 години.

Депресията ме е съпътствала през целия ми живот

и се завърна с помитаща сила през 2022 г.„, споделя изпълнителят на Bad Habbits пред Rolling Stone. „Давиш се под километрични вълни. В нещо като центрофуга си и няма измъкване от това състояние. Отстрани изглеждаше супер егоистично, предвид факта, че имам две деца. Срамувах се от себе си.“

Съпругата му Чери Сийборн го окуражила да потърси помощ

„Никой не говори за чувствата си там, от където идвам. В Англия хората смятат, че е странно да ходиш на терапия… Мисля, че е супер полезно да имаш възможността да издишаш тъгата пред някой и да не се чувстваш виновен от това.“

Ед Шийрън и Джамал Едуърдс.                                                                                                                 Фотокредит: YouTube

 

Смъртта на Джамал мотивира Шийрън да изхвърли наркотиците от живота си. Те са негов верен спътник от 20-те му години. „Казваш си „Щом приятелите ми взимат, не може да е толкова зле. И после се превръща в навик.

Посягаш към тях веднъж седмично, после веднъж на ден

След това два пъти на ден с алкохол. Никога повече няма да докосна дрога, защото тя уби Джамал.“, категоричен е музикантът.

Малко след загубата на Джамал, съпругата на Ед е диагностицирана с тумор, но не може да се подложи на операция докато не роди дъщеричката им Юпитер. Чери ляга за животоспасяващата процедура през юни 2022, когато Шийран стартира поредицата си от 5 напълно разпродадени концерта на „Уембли“.

Емоционалните турбуленции от този период са запечатани във филма The Sum Of It All, който скоро ще бъде излъчен по Disney +.

Актуално

Избрано за вас