Лейди Гага ще участва в „Жокера 2“

Лейди Гага ще участва в „Жокера 2“

Сподели

Снимките на дългоочаквания „Жокера 2: Лудост за двама“ са на път да започнат.

Три години след филма на Тод Филипс, „Жокера“ се завръща отново, но този път е…влюбен. „Жокера 2: Лудост за двама“ ще бъде мюзикъл, отново с участието на Хоакин Финикс. Изненадата е появата на Лейди Гага, която от известно време е в полезрението на много кинорежисьори, след ролите си във филмите „Роди се звезда“ („A Star Is Born“) на Брадли Купър и „Домът на Гучи“ („House of Gucci“) на Ридли Скот. Снимките ще започнат в края на ноември. Снимките ще бъдат основно в студиото на Warner в Лос Анджелис, като някои от сцените ще бъдат по улиците на Ню Йорк.

Ще бъде ли Лейди Гага Харли Куин?

Все още не е ясно дали Лейди Гага ще играе Харли Куин. Въпреки това операторът Лорънс Шер казва, че актрисата е:

 „точния избор за това продължение и определено ще създаде магия, подобна на тази, която Хоакин Финикс направи в първия филм. Комбинацията от двамата ще бъде точно това, на което се надяваме. На снимачната площадка всеки ден ще има магия и това е много вълнуващо. Надявам се, че ще има и малко лудост. Обичаме, когато има и хаос…“

Лейди Гага и киното

Лейди Гага все по-утвърдено навлиза в света на киното. Известната певица и актриса получи оценката за „ най-хубава актриса “ съгласно критиците в Ню Йорк за присъединяване си в хитовия филм „ House of Gucci “ и с това изрично завоюва почетно място измежду холивудския хайлайф.

Преди 4 години актьорските умения

на Гага още веднъж бяха приети, откакто тя бе номинирана за Оскар за присъединяване си в мюзикъла „ A star is born “. Гага не съумя да грабне статуетката в категорията за актриси,

само че взе премия за най-хубава ария.

През 2001 година актьорската кариера на Гага стартира в епизодична роля в „ Семейство Сопранов”, като също е взела участие и в част втора на „ Girl at Swimming Pool” и „ The Telltale Moozadell”.

Вижте още:

Актуално

Избрано за вас