Първи кадри от „Истински детектив“ с Джoди Фостър

Снимка: HBO max

Първи кадри от „Истински детектив“ с Джoди Фостър

Снимка: HBO max
Сподели

HBO публикува първи кадри от новия, четвърти сезон на нашумелия сериал „Истински детектив“ (True Detective) с участието на Джoди Фостър. В полицейската униформа на екранната й партньорка скача

шампьонката по бокс Кали Рейс,

а сюжетът ще се върти около разследване в Аляска.

Фостър се присъединява към мрачната и изпълнена с психологически обрати мини поредица на Ник Пицолато в рестарта ѝ на екран след 4-годишна пауза. Тя продължава линията на първокласни актьори, борещи се с престъпни схеми в сериала. В първи сезон детективските значки носеха Матю Макконъхи и Уди Харелсън, последвани от Колин Фарел и Рейчъл МакАдамс във втори и Махершала Али в трети.

След отличния първи сезон, вторият разочарова много своите зрители. Вълна от негативни коментари заля социалните мрежи, което доведе до обсъжане дали създателите ще могат да си позволят продължение. За всеобща изненада обаче, трети сезон бе приет доста по-добре,

защото сюжетната линия се върна към корените си

След Кари Джоджи Фукунага, режисьорът на сезони 1 и 2, сега от HBO от проекта е освободен и Ник Пицолато, създателят на поредицата. Това обещава съживяване на сериала, който в началото бе толкова възхваляван.

След Луизиана, Калифорния и Арканзас сериалът се премества на север, където Джоди Фостър и  Кали Рейс

ще разплитат изчезването на шестима изследователи

от станция в Аляска. Героините им Лиз Данвърс и Еванджелин Наваро ще трябва да се изправят срещу мрака, който носят в себе си, и да се разровят в тайните, които се крият под повърхността на вечния лед в Аляска.

HBO погъделичка любопитството на зрителите с кадри от снимачния сет – зеледени зимни пейзажи в Исландия. Все още не е обявена дата, но се очаква сезонът скоро да бъде достъпен за гледане по HBO.

Актуално

Избрано за вас