Шуменската трупа тръгва на лятно турне

Представлението "Музихте" / ДКТ ,,Васил Друмев"

Шуменската трупа тръгва на лятно турне

Представлението "Музихте" / ДКТ ,,Васил Друмев"
Сподели

Шуменският театър тръгва на лятно турне из някои от най-престижните летни театри в страната.

Под звездното небе и с невероятни изпълнения, трупата на Драматично-куклен театър „Васил Друмев“ ще представи няколко вълнуващи постановки, които няма да оставят зрителите равнодушни. Турнето започва в последния ден на юли месец от летния театър във Велико Търново.

Откриващото представление е „Мухите“ по Жан-Пол Сартър.

В него ще участва известният актьор Стоян Радев и актьорите от трупата на театъра. Режисьор на представлението е Дамян Тенев, а сценограф – Величка Джамбазова.

Представлението „Музихте“ / ДКТ ,,Васил Друмев“

На 30 август театърът ще гостува в Античния театър в Пловдив, представяйки отново „Мухите“, а следващата спирка на представлението е в Летния театър във Варна на 8 септември.

Финалът на турнето ще приключи в Летния театър в Бургас на 19 септември с представлението “Шошана” със специалното участие на Кръстю Лафазанов.

Представлението „Музихте“ / ДКТ ,,Васил Друмев“

Лятното турне на ДКТ “Васил Друмев” е идеална възможност за зрителите в различните градове да се насладят на качествено театрално изживяване и да се срещнат с изключителни актьори. Театърът е известн със своя професионализъм и богат репертоар, включващ различни жанрове и стилове. Билетите за представленията, част от програмата на турнето, са в продажба на сайта на театъра.

Четете още:

Първото театрално представление у нас стана на 165 г.

“Коприна”, или ода за красотата и вечната носталгия по нея

„Русалка“ – за тебе няма край, или защо Пушкин повдига рамене

Актуално

Избрано за вас