Мадона вече е вкъщи и се възстановява

Мадона вече е вкъщи и се възстановява

Сподели

Поп иконата Мадона благодари на многобройните си почитатели за непрекъснатата им подкрепа, докато се възстановява от краткия си, но тежък престой в болница. Припомняме ви, че изпълнителката беше приета по спешност на 24-и юни с остра бактериална инфекция.

Мадона публикува своя снимка в социалните мрежи, прегърнала букет от розови рози, с надпис:

„Една роза може да бъде моята градина. Един приятел – моят свят. Благодаря ти.“

Цитатът е на американския писател Лео Бускалия и има за цел да напомни на читателя да намира радост в най-малките неща, както и да погледне на света от нова перспектива.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madonna (@madonna)

По-рано този месец 64-годишната Мадона публикува по-подробна информация за състоянието си, като същевременно благодари на феновете за тяхната любов. „Благодаря ви за положителната енергия. Молитви и думи за изцеление и насърчение. Усетих любовта ви“, гласеше публикацията в социалните мрежи.

„Първата ми мисъл, когато се събудих в болницата бяха децата ми. Втората ми мисъл бе, че не искам да разочаровам всички, които са си купили билети за моето турне. Не исках да разочаровам и хората, които работиха неуморно с мен през последните няколко месеца. Мразя да разочаровам когото и да било“, допълни още тя в изявлението си. Изпълнителката на „Like a Virgin“ сподели, че на този етап планира да се съсредоточи върху здравето си, за да може да се завърне максимално бързо на сцената.

Сегашният план е част от турнето „Celebration“ да се пренасрочи и да започне през октомври в Европа.

В съобщенията се твърди, че на певицата е била поставена инжекция „NARCAN“, която може да се използва и при лечение след употреба на свръхдоза.

Фото кредит откриваща снимка: CASSY ATHENA/GETTY IMAGES

Актуално

Избрано за вас