Арнолд Шварценегер: Помислих, че сърцето ми е спряло, когато ме попитаха за извънбрачния ми син

Getty Images

Арнолд Шварценегер: Помислих, че сърцето ми е спряло, когато ме попитаха за извънбрачния ми син

Getty Images
Сподели

Арнолд Шварценегер помислил, че „сърцето му е спряло“, когато Мария Шрайвър го е попитала за извънбрачното му дете.

76-годишният актьор разкрива, че двамата с бившата му съпруга Шрайвър са ходили два пъти на терапия за двойки. По време на един от сеансите той е бил разпитан за Джоузеф Баена – тайния син, който имал с икономката им Милдред Баена.

Той разказва пред вестник „Таймс“: „Единственият път, в който съм бил на терапия, беше когато отидох със съпругата ми, защото имахме проблем в брака. Ходих два пъти и това беше всичко.“

Той обясни, че по време на една брачна консултация, консултантът му казал, че Шрайвър иска да знае дали той е бащата на Джоузеф.

Арнолд казва: „Мислех, че сърцето ми е спряло. И тогава казах истината: „Да, Джоузеф е мой син“.

Той споделя, че в този момент светът около него се е сринал и е разрушил семейството си. „Трябваше да отида при децата си и да им обясня. Ще трябва да живея с това до края на живота си. Хората ще помнят успехите ми, но ще помнят и провалите. А това е голям провал… съвсем друго измерение на провала.“

Въпреки аферата Шварценегер заяви, че първоначално не е имал представа, че 26-годишният Джоузеф е негов син.„В началото наистина не знаех. Колкото повече порастваше, толкова повече ми ставаше ясно. И след това въпросът беше: как да запазя това в тайна?“, казва той.

Въпреки сътресенията Шварценегер и Джоузеф вече са много близки, а двамата с Мария „имат наистина прекрасни отношения“.

Арнолд споделя, че всеки ден е специален, когато е заедно със семейството си, но допълва, че нещата между тях не са както преди, когато всички живеели под един покрив.

Фото кредит откриваща снимка: Getty Images

Актуално

Избрано за вас