Запознай се с бебето: Семейството на Робърт Де Ниро все още не е виждало новородената му дъщеря

Фотокредит: TWITTER/TODAYSHOW

Запознай се с бебето: Семейството на Робърт Де Ниро все още не е виждало новородената му дъщеря

Фотокредит: TWITTER/TODAYSHOW
Сподели

Робърт де Ниро, който наскоро отново стана баща, разкри, че все още не е запознал малката си дъщеря Джиа Вирджиния Чен-Де Ниро с шестте й по-големи братя и сестри.

79-годишният актьор и приятелката му Тифани Чен посрещнаха Джия през април.

На въпрос на People  дали по-големите му деца са се запознали с новата си сестричка, той отговори: „Все още не, но ще го направят“.

На прожекцията на филма A Bronx Tale, с който отбелязват 30-тата годишнина от премиерата на лентата, по време на филмовия фестивал в Трайбека Чаз Палминтери сподели пред изданието, че е срещнал Джия. О, видях я! Красиво бебе!“, каза 71-годишната звезда от „Модерно семейство“.

Катрин Нардучи, която също беше сред гостите от звездния екип на филма от 1993 г., с който де Ниро прави своя дебют в режисурата,

похвали колегата си като всеотдаен родител.
Фотокредит: Twitter

„Виждал съм го около децата му и познавам дъщеря му Дрена. Те имат прекрасни отношения“, каза Нардучи. „И мисля, че той е страхотен човек, знаете, страхотен баща. Но преди всичко  – страхотно човешко същество!“.

Де Ниро изненада феновете с новината за появата на седмото си дете по време на интервю за ET Canada. Пълното име на новородената си дъщеря той разкри в други интервю – за CBS Mornings. Пред водещата Гейл Кинг звездата

потвърди, че момиченцето се е появило на бял свят на 6 април.

Звездата от култови филми като „Кръстникът“ и „Жега“ обясни, че бременността е била планирана, тъй като с приятелката му са искали да имат наследник. 

Актуално

Избрано за вас