Disney изненада феновете на „Frozen“, готви четвърти филм

Фото кредит: Disney

Disney изненада феновете на „Frozen“, готви четвърти филм

Фото кредит: Disney
Сподели

Disney се връща в Арендел. Боб Айгър разкри, че студиото работи по четвърти филм от поредицата „Frozen“. По-рано бе обявено, че ще има трети филм, но той все още не е излязъл на голям екран. „Frozen 3“ е в процес на работа, а може би ще има и „Frozen 4″, заяви главният изпълнителен директор на Disney.

По думите му режисьора Джен Лий, която създаде оригиналните „Frozen“ и „Frozen 2“,

работи усилено с екипа си не върху една, а върху две истории.

Авторите на песни за „Frozen“ Кристен Андерсън-Лопес и Робърт Лопес ще се върнат, за да напишат нови мелодии за двата следващи филма, потвърди Андерсън-Лопес по-късно в социалните мрежи.

Айгър направи съобщението от увеселителния парк на Disney в Хонконг, където ще се проведе церемонията по откриването на „Светът на Frozen“. Атракцията позволява на гостите не само да се срещнат с Олаф, Анна и Елза, но и да се разхождат по улиците, които напомнят за мистичния Арендел.

„От години в парковете на Disney създаваме тези големи светове,  в които посетителите да се потопят. Те са физическо въплъщение на някои от най-великите истории, които сме разказвали”, подчерта той.

„Frozen“ и продължението му от 2019 г. „Frozen II“ се превърнаха в разтърсващи хитове за Disney. Втората част на филма остава най-голямата анимационна премиера на всички времена с 1,45 милиарда долара. Оригиналът  1,33 милиарда долара.

Фото кредит: Disney

Актуално

Избрано за вас