Кевин Костнър получи „Златен глобус“ по пощата

Кевин Костнър получи „Златен глобус“ по пощата

Сподели

Кевин Костнър получи „Златен глобус“ по нестандартен начин – по пощата. Това е третата статуетка в кариерата му. През 1991 г. печели в категория за най-добър режисьор за „Танцуващият с вълци“, а 22 години по-късно триумфира и с признание за най-добър актьор за ролята си в мини сериала „Хатфийлдс и Макой“, припомня CNN.  Сега Асоциацията на холивудската чуждестранна преса гласува единодушно

за превъплъщението му в чепатия Джон Дютън,

Костнър не успя да присъства на церемонията през януари заради наводненията около дома му и качи специално благодарствено видео.

„Гледах шоуто от вкъщи, но не беше същото. Да бъда номиниран беше от изключително значение за мен. А да бъда на церемонията беше моя мечта. Вместо това със семейството ми се събрахме на дивана в дневната и я гледахме по телевизията.“, каза Костнър във видеото.

Съпругата му Кристин  повдигнала духа му като

 

декорирала стаята с 30 огромни балона

 

Когато децата му чули името на баща си като победител, наскачали с писъци на врата му. „Когато започваш в този бизнес често си задаваш въпроса „Ще стигна ли някога до тук?“. Имам страхотен късмет, че попаднах на правилните, големи филми.“, обясни Костнър.

„Йелоустоун“ изстреля Костнър отново в А-групата на телевизионното кино. В рамките на пет сезона заплатата му като актьор и продуцент на уесърн хита стигна до 1 милион долара за епизод. Това го нареди до топ имена в индустрията като Майкъл Кийтън, Силвестър Сталоун и Хелън Мирън. Наскоро Костнър обяви, че напуска сериала заради огромното напрежение и натискът, който снимачния график оказва върху брака му.

 

Фотокредит: Instagram Kevin Costner/Paramount

 

 

Актуално