Филип Буков става водещ в bTV, заема мястото на Иво Аръков

Филип Буков става водещ в bTV, заема мястото на Иво Аръков

Сподели

Младият и талантлив актьор Филип Буков, познат на зрителите с ролята си в телевизионния сериал „Татковци“, изглежда ще излезе от рамките на актьорската професия, за да покори екрана като водещ. Той ще стане новото лице на предаването „По действителен случай“. Емисията, която показва реални истории е с основен водещ актрисата Александра Сърчаджиева.

Филип не е първият актьор, който се опитва като телевизионен водещ. Въпреки това, предизвикателството пред него е голямо, тъй като ще „поеме щафетата“ от известния водещ Иво Аръков. Буков ще бъде на чело на популярната рубрика „ТОП 10“. Тя представя класации на известни личности и събития в различни категории. Феновете на предаването с нетърпение очакват новия подход, с който младият актьор ще представи материалите.

Филип обещава нетрадиционен поглед към света на известните. В първия епизод с него, зрителите ще разберат кои са били „10-те най-горещи VIP случки през лятото“.

И през новия сезон любимката на публиката Александра Сърчаджиева ще посреща звезди от музикалния, артистичния, спортния и обществения живот на България, които ще споделят най-личните си емоции и най-драматични моменти. Смразяващите лични истории, разказани лично от тях, ще продължат да доказват, че и най-бляскавите звезди имат своите слаби моменти и житейски падове.

Първият по ред е известният боксьор Тервел Пулев, който ще даде откровено интервю пред Александра Сърчаджиева и ще сподели за предизвикателствата и ударите, които е изпитал както на ринга, така и в живота си.

Изглежда новият сезон на „По действителен случай“ обещава много емоции, изненади и интересни моменти.

Фото кредит откриваща снимка:

Актуално

Избрано за вас