Първи снимки от сериала „Всичко за сина ми“ на БНТ

Фотокредит: БНТ/Десислава Кулелиева

Първи снимки от сериала „Всичко за сина ми“ на БНТ

Фотокредит: БНТ/Десислава Кулелиева
Сподели

Започнаха снимките на „Всичко за сина ми“ – комедийната драма, която Евтим Милошев продуцира за БНТ.  Главните роли в поредицата са поверени на Димитър Рачков, бившата му половинка Христина Апостолова и сина на Милошев – Петър. 

Историята ще се разгърне в 12 епизода и ще дебютира в ефир тази есен. Сюжетът се върти

самотен баща-комедиант, в чиито обувки скача Рачков.

Още в самото начало на сериала се оформя и повратната точка, тъй като липсващата майка на детето се завръща. „Там започва и нашият разказ, в който ще направим дисекция на това семейство и на ситуацията, в която една малка лъжа, или поредица от големи лъжи, създава житейски проблеми.“, казва за БТА Евтим Милошев.

Фотокредит: БНТ/Десислава Кулелиева

Към емблематичното трио, което на работен терен образува нещо като любовен триъгълник (Апостолова живее на семейни начала с Милошев и Петър е общото им дете) влизат и други популярни и обичани актьори. Зрителите ще видят още Ириней Константинов, Янина Кашева, Васил Банов, Моню Монев, Рая Пеева, Христо Пъдев, Недиляна Павлик, Радостина Ганева, Ралица Туджарова, Филип Буков.

„Екранният образ на един актьор не е само това, което виждат зрителите.

Не е само „цветя и рози“ – той е жив човек, който има своите неволи, своите проблеми. Радвам се, че в този проект ще успеем да покажем това“, сподели Димитър Рачков за сериала.

Режисьор на „Всичко за сина ми“ е Павел Г. Веснаков, познат от неговите предишни режисьорски проекти като „Денят на бащата“ (2019), „Зевс“ (2015), „Чест“ (2014), и др. Към творческия екип влизат и Христина Апостолова, която е главен сценарист, Петър Мисов – директор продукция и операторите Симеон Кермекчиев и Николай Бекярски.

Фотокредит: БНТ/Десислава Кулелиева

„Много съм вдъхновен от сценария. Зрителите ще имат възможност да видят

нюанси от актьорския талант на Димитър Рачков,

които според мен не са толкова широко разпространени. Сериалът имам много голям потенциал – както комедиен, така и драматичен“, сподели наскоро Веснаков.

Актуално

Избрано за вас