Открий разликите: В коя сцена от „Хари Потър“ Ема Уотсън ползва дубльор

Фотокредит: Flick Miles

Открий разликите: В коя сцена от „Хари Потър“ Ема Уотсън ползва дубльор

Фотокредит: Flick Miles
Сподели

Всички сме наясно, че в големите блокбъстъри като поредицата за Хари Потър е неизбежно актьорите да се лишат от свои дубльори. Флик Майлс

разкри в коя голяма сцена е заместила Ема Уотсън, след като 

тъй като актрисата е получила алергична реакция.

Добре известен е фактът, че целия каст започва кариерата си на съвсем невръстни години. Точно затова от продукцията наемат двойници, които поемат половината от работния ден. Това се случва, за да гарантират, че снимките ще се осъществят по най-бързия начин.

Фотокредит: Flick Miles

Във видео за BBC Майлс разкри тайни зад кулисите, обяснявайки, че

често е замествала Уотсън на снимките в кадри „отдалеч“ и „през рамо“.

Тя уточни, че на актьорите под 16-годишна възраст е разрешено да работят само четири часа на ден на снимачната площадка, според трудовото законодателство на Обединеното кралство.

„Най-голямата сцена, в която участвах, беше, когато Хърмаяни се превръща в котка в [Хари Потър и] „Стаята на тайните“, каза тя. „Ема имаше лека реакция към лепилото, с което залепиха грима, така че ме помолиха да направя тази част.“

„Така че, когато видите Хърмаяни като котка в Стаята на тайните, това всъщност съм аз.“
Фотокредит: Flick Miles

Уотсън беше най-младата от трите главни звезди, само на 10 години, когато беше избрана за ролята на изперкалата всезнайка Хърмаяни Грейнджър в „Хари Потър и Философският камък“, докато Даниел Радклиф беше на 11, а Рупърт Гринт беше на 12. Измина повече от десетилетие, откакто през 2011 г. излезе осмият и последен филм за Хари Потър, адаптиран от популярната поредица от книги на Джоан Роулинг.

Миналия месец Warner Bros обяви, че

ще преработи емблематичните филми в „десетгодишен“ телевизионен сериал

Въпреки че ще включва изцяло нов актьорски състав, беше обещано, че ще бъде „вярна адаптация на любимата поредица от книги за Хари Потър“. Роулинг е назначена като изпълнителен продуцент на шоуто, за да „гарантира, че продукцията ще остане лоялен към нейния оригинален материал“.

 

Актуално

Избрано за вас