Меган Маркъл ще води нов подкаст след раздялата си със Spotify

Снимка: Getty Images

Меган Маркъл ще води нов подкаст след раздялата си със Spotify

Снимка: Getty Images
Сподели

По-малко от година след като принц Хари и Меган, херцогинята на Съсекс, прекратиха партньорството си със Spotify, Меган си намери нов партньор за подкастинг. Това предаде CNN.

Меган ще представи нов, все още необявен подкаст на Lemonada Media, която публикува прессъобщение с новината. В допълнение към новия ѝ подкаст Lemonada ще излъчва и „Архетипи“ – подкаста на Меган, който дебютира през 2022 г. в Spotify.

Lemonada не съобщи допълнителни подробности за подкаста, освен че

Маркъл ще бъде негов водещ.

В рамките на новото творческо партньорство Lemonada ще започне да излъчва „Архетипи“ тази пролет. „Архетипи“ включваше разговори между Меган и други известни жени, включително Марая Кери, Минди Калинг и Исса Рей.

Финансовите условия на сделката не бяха разкрити.

„Горда съм, че вече мога да споделя, че се присъединявам към брилянтния екип на Lemonada, за да продължа любовта си към подкастинга“, казва Меган в изявление. „Възможността да подкрепям компания, основана от жени, със списък от

провокиращи мисълта и изключително забавни подкасти

е фантастичен начин да започна 2024 г. Планът ни за преиздаване на „Архетипи“, така че сега повече хора да имат достъп до него, както и стартирането на нов динамичен подкаст, са в процес на работа. Нямам търпение скоро да мога да го споделя и съм щастлива, че се присъединявам към семейството на Lemonada“.

„Талантът на Меган като водещ, създател и събеседник е несравним и ние сме развълнувани да създадем заедно с нея нова поредица, която

насърчава нейния подход към създаването на изкуство,

което има значение“, каза Джесика Кордова Крамер, главен изпълнителен директор и съосновател на Lemonada.

Lemonada Media е дом на подкасти като „По-мъдра от мен с Джулия Луис-Драйфус“, „Избрани думи със Саманта Бий“ и др.

След като се оттеглиха като висши кралски особи и се преместиха в Съединените щати през 2020 г., Хари и Меган си осигуриха множество медийни договори, включително със Spotify и Netflix. Именно в стрийминг платформата излезе техния документален сериал „Хари и Меган“. Той описваше техния годеж, отношенията им с медиите и решението им да напуснат кралския живот.

Многогодишното

партньорство на двойката със Spotify приключи

през юни 2023 г. По това време Archewell и Spotify заявиха пред CNN, че двете компании „взаимно са се съгласили да се разделят и се гордеят с поредицата, която направихме заедно“.

Актуално

Избрано за вас