Мис Франция Ив Жил с българска рокля на корица

Снимка: Femme Actuelle

Мис Франция Ив Жил с българска рокля на корица

Снимка: Femme Actuelle
Сподели

Последната носителка на короната „Мис Франция“ Ив Жил, облече рокля на български дизайнер за фотосесия на списание „Welcome Magazine“. За участието си пред обектива на престижното издание, моделът

избра тоалет на българския бранд „Caviar couture“.

Смуглата, късо подстригана красавица, предизвикала ожесточени дискусии с избора й на най-красива французойка, е харесала тоалета от шоурума на бранда в Париж. Там дизайнерът и моден предприемач Десислава Тошева излага своите произведения редом с най-големите модни дизайнери в Европа и света.

Интересът на Ив Жил бил привлечен от роклята „Merilyn“. Тя е от

лимитирана серия с над 10 000 ръчно шити детайла,

които се преливат в златисто-сребърни нюанси, се позовава в информация до медиите. Луксозният тоалет е част от

миналогодишната колекция на българката „Една нощ в операта“,

която бе заснета в Софийската опера и предизвика въодушевени отзиви. Първо 13 дизайна на родния бранд се появиха на червения килим в Кан. След това редица знаменитости на различни светски събития, сред които и

майката на Илън Мъск – госпожа Мей Мъск

се снимаха и си поръчаха рокли на Десислава Тошева.

Изглежда следващият голям почитател на „Caviar couture“ е провокативната Ив Жил. Освен с екзотичната си хубост, Жил се прослави като първата мис Франция с къса коса в цялата 103-годишна история на надпреварата.

Прическата на Ив Жил предизвика големи публични полемики

във френското общество след коронясването й в Дижон през декември миналата година. „С къса коса се чувствам повече жена“, отвръща на критиците си красавицата и напомня, че и великата Коко Шанел е била късокоса.

Актуално

Избрано за вас