Цялото семейство на Брус Уилис заживя заедно, обгрижват актьора

Снимка: emmahemingwillis/ Instagram

Цялото семейство на Брус Уилис заживя заедно, обгрижват актьора

Снимка: emmahemingwillis/ Instagram
Сподели

Този Ден на благодарността беше емоционален за семейство на Брус Уилис. По време на празничния уикенд дъщеря му  Скаут публикува в Instagram трогателен видеоклип. В него се вижда как тя и известният ѝ баща, който се бори с нелечимо  заболяване, което уврежда речта и двигателните умения – се държат за ръце на масата.

Съпругата на Брус – Ема, също публикува снимка на голямото семейство. На нея се виждат дъщерите им Мейбъл и Евелин, бившата съпруга на актьора – Деми Мур, както и по-големите му дъщери Румър, Скаут и Талула. Под нея тя написа

„Благодарна съм, че познавам този вид любов“.

За близките на Брус това е горчив момент. През март 2022 г. семейството обяви, че 68-годишната звезда от „Умирай трудно“ се бори с афазия – езиково разстройство, което засяга способността на човек да общува. През февруари тази година те разкриха, че състоянието му е прогресирало и той е диагностициран с деменция. Според Националния институт по здравеопазване средната продължителност на живота на хората с това заболяване е само шест до осем години. Според някои медицински източници обаче тя е едва две години, предаде US Weekly.

Оттогава Ема, Деми, Румър, Скаут, Талула, Мейбъл и Евелин са около него по 24 часа, 7 дни в седмицата.

Брус има добри и лоши дни, но през последните два месеца лошите са много повече от добрите. Това преживяване

сплоти още повече цялото семейство.

Никой не знае колко време му остава, така че те попиват всеки миг, в който са с него“, твърди източник, близък до семейството.

Според друг  цялото семейство живее под един покрив:

„Всички са там през цялото време. След като Брус Уилис беше диагностициран, всички се събраха, за да запазят спомена за семейството му непокътнат, да бъдат до него и постоянно да му напомнят, че го обичат”.

Румър, която винаги е била много близка с баща си, често води 8-месечната си дъщеря Луета, за да прекарва време с дядо си.

След поставянето на диагнозата членовете на семейството открито разказват за проблемите си. През септември в предаването Today Ема призна, че „деменцията е трудна за диагностицирания човек, но и за семейството му.

Актуално

Избрано за вас