Италианско семейство: Иво Карамански иска дете от Антоанет Пепе

Италианско семейство: Иво Карамански иска дете от Антоанет Пепе

Сподели

Иво Карамански мечтае за свое семейство и дете с половинката си Антоанет Пепе. Момчето, чиято фамилия продължава да хвърля сянка към престъпните групировки у нас, се грижи за трите деца на влогърката от предишните й две връзки.

От брака си с датчанина Филип тя има две момичета, а от връзката си с ютюбъра Филяка има син.

„Иво е по-нетърпелив от мен за това, защото ще му се случи за първи път. Иска ми се да си поживеем първо две години, защото детето обръща фокуса на цялото ти съществуване. Сега е момента да се насладим един на друг, пък останалото е Божа работа.“, сподели за bTV Пепе.

Карамански-младши, който е осиновен от актьора Александър Сано, се влюбва по аналоговия начин в Антоанет. Тогава той е на 16, а тя на 23. Движат в обща компания. „Знаех, че ме харесва, и за мен това беше много сладко, но го чувствах като малък брат.“, признава влогърката. „Иво винаги е излизал с доста по-големи от него хора и това му е помогнало да порастне по-бързо.

Винаги е бил зрял и отговорен.

Сега откриваме свои чатове, в които ме е питал за места в едно заведение. Работех като хостеса, за да изкарам някакви къси пари за дрехи, тъкмо бях започнала влога си. Казала съм му, че не съм на работа в този ден, и той „А, значи няма какво да правя там“.

През годините не губят връзка.

Искрата между тях пламва, след като Иво се прибрал от Нидерландия, където учеше.

Връзката им стартирала с много пътувания, в които така свикнали с компанията си, че да се приберат по къщите си в София изгледжало неестествено. И заживели заедно.

Карамански се разбира прекрасно с трите деца на Пепе и са почти неразделни навсякъде.

Преди около две години той претърпя тежка катастрофа в Нидерландия, в следствие на която загуби лявата си ръка.

В момента тя е роботизирана и му позволява да живее сравнително пълноценно.

„Имах някаква психическа дупка, но тя продължи няколко часа, още докато бях в болницата. Реших, че искам да живея и всичко ще ми е наред.“, споделя Иво, който в миналото беше млада тенис надежда. Сега се е ориентирал към музиката и работи активно като DJ. Адаптира се към професията с новата си ръка с много постоянство и търпение. Вече има собствен лейбъл и е амбициран да издава авторска музика, като новия му сингъл ще бъде вдъхновен от Антоанет Пепе.

 

Фотокредит: Личен архив

Актуално

Избрано за вас