В къщата на Хопър от Stranger Things (галерия)

Снимка: Simon Watson

В къщата на Хопър от Stranger Things (галерия)

Снимка: Simon Watson
Сподели

Дейвид Харбър – звездата от нашумелия сериал по Netflix „Stranger Things“ за първи път ни допуска в къщата си. Да надникнем в нея на американския актьор и съпругата му, британската певица Лили Алън.

В къщата на Харбър и Алън цари луд, луд свят.

Кристални полилеи, розова коприна, текстил с тигрови шарки и тапети с флорални мотиви…Това е само малка част от интериора. Домът на Харбър и Алън отправя пълен упрек към сегашната мода за минималистичен дизайн. С умелата помощ на дизайнерa Били Котън и архитекта Бен Бишоф от MADE, Алън и Харбър са сътворили семейна фантазия с дръзка красота и индивидуална визия за ценители.

„Лили е тази, която наистина зададе тона и ръководеше процеса. Тя просто винаги настояваше за още.“

казва дизайнерът Котън за авантюристичната си клиентка.

Лили Алън е британска певица, но участва и в предстоящия телевизионен сериал „Страната на сънищата“. Играе в спектакъла на Мартин Макдона „The Pillowman“, дебютираща през юни на лондонския Уест Енд. Харбър също признава, че страхотната му съпруга е допринесла за стилистичната смелост, като е дала тласък на проекта.

„Лили е човек, който има специална връзка с цветовете“

„Нейният вкус е смел, глупав, забавен, ексцентричен – това е вълнуващо“, добавя още актьорът от „Stranger Things“.

Когато купуват къщата младото семейство съвсем не заварва тази идилия. „Фасадата беше силно разрушена, а интериорът беше… ами, да кажем, че беше много употрeбен“, спомня си Харбър за състоянието на къщата.

Котън стартира дизайнерското пътешествие, като очертава три различни направления за интериора: традиционна английска, модерна бруклинска градска къща и накрая – многопластова италианска. „Сякаш са наследили дома от луда италианка с невероятен вкус“, казва Котън. „Този квартал в миналото е бил италианско-американски, така че идеята да направим нещо с италиански привкус не беше толкова далечна“. Лили Алън добавя още: „Винаги съм се интересувала от интериори и винаги съм обзавеждала жилищата, в които съм живяла. Но това беше голямо начинание и имах нужда от помощ. Заедно с Били се опитахме да достигнем до нещо странно и прекрасно“, казва тя. И определено се е получило. Вижте сами:

Снимка: Лили Алън в хола на къщата им. Simon Watson
Снимка: Кадър от кухнята на Лили Алън и Дейвид Харбър. Simon Watson
Снимка: Спалнята на Алън и Харбър. Тапети от Zuber. Simon Watson

Актуално

Избрано за вас