Михаела Маринова прегръща лятото с нова песен

Михаела Маринова прегръща лятото с нова песен

Сподели

Лятото продължава с нов музикален подарък от Михаела Маринова. Днес е премиерата на „Само Ти“ – щастливо и заредено с енергия парче, създадено от творческия тандем на певицата с Павел Николов от дуото Pavell & Venci Venc’ „Само ти“ празнува любовта, приятелството и обичта към живота и затова може да е саундтрак на многобройни летни вечери и незабравими моменти.

Песента е част от втория албум на изпълнителката „До безкрай“. „Само ти“ излиза и с официално видео, в което Михаела е поканила за участие най-добрата си приятелка модела Анастасия Димитрова. Креативната идея на видеоклипа е дело на музикалния продуцент и собственик на „Вирджиния Рекърдс“ Станислава Армутлиева. Видеоклипът към песента пък е заснет от талантливия Jeason Brad Lewis, който също се виждаме на някои от кадрите.

След броени дни Михаела Маринова тръгва на турне с Любо Киров. Предстоят ѝ концерти на „Аполония“, в Кино „Кабана“ и др. 

Официалната аудио и видео премиера на „Само Ти“ е във всички дигитални платформи, в българския радио и ТВ ефир и в YouTube канала на Михаела Маринова. 

Актуално

Избрано за вас