Турнето на Любо Киров ще завърши с два концерта в НДК

Турнето на Любо Киров ще завърши с два концерта в НДК

Сподели

Проповедникът на бг попа с рок душа Любо Киров обяви датите от националното си турне, което ще завърши с два поредни концерта в зала 1 на НДК.  Началото на обиколката е на 2 август в Античен театър в Пловдив. Следват летните театри в Бургас (10 август), Варна (20 август), Стара Загора (23 август), Велико Търново (1 септември) и Русе (8 септември).

На 8 и 9 ноември Любо ще влезе с химна „Усеща се сила“ и в НДК

„Всяка среща с публиката на живо е безценна. Енергията на хората, чиито лица виждам срещу себе си, прави тези събития незабравими. Любовта и подкрепата им се усеща истински и най-силно на концертите.“, написа изпълнителят в социалните си мрежи. „Затова и тази година искам моите срещи с вас да бъдат повече на живо, а не през телевизионния екран, който оставям на заден план. Нямам търпение да преживеем заедно „Турне 2023″. Очаквам ви!“

През измниналата година Любо Киров

издаде албума „Целуни ме“, еквивалент на музикална прегръдка,

лека като облак и уютна като утрото на Коледа.  Вдъхновено от необходимостта днес да кажем „обичаме те“ или „прости“, едноименното парче утвърди статута си на супер хит в годината, в която напук на пандемията Любо разпродаде „Арена Армеец“.

Концертната 2023 завърши с две знакови събития за музиканта. Той празнува 50 с две поредни дати в НДК в началото на ноември.

Актуално

Избрано за вас