Певец, шампион по кану каяк, финансист и треньор по джудо влизат в Survivor

Певец, шампион по кану каяк, финансист и треньор по джудо влизат в Survivor

Сподели

Четирима нови участници влизат в Survivor, за да атакуват титлата „Последният оцелял“ и да разбъркат картите в екстремната игра по bTV, в която

страстите стават все по-силни, а стратегиите – все по-сложни

Това са певецът Кирил Хаджиев-Тино, треньорката по джудо и самбо Александра Накова, финансовият представител Данаил Стоянов и състезателката по кану-каяк и бивша лекоатлетка Станилия Стаменова.

До този момент те живяха на трети, таен остров в Доминикана.В епизодът тази вечер ще се присъединят към племената „Войни“ и „Известни“, за да се преборят за своето място в шоуто.

Спортистката Станилия има редица титли в категорията „200 м. индивидуално кану“ от различни първенства и състезания, и участие на Олимпийските игри в Токио.

В седмия сезон на Survivor тя иска да докаже на себе си, че умее да оцелява.

Отсега се вижда като победител

Треньорката по джудо и самбо Александра също притежава редица медали от държавни, европейски и световни първенства. Гордее се със своя състезателен характер и силно изразено чувство за справедливост.

Певецът Тино, който нашумя след участието си в „Гласът на България“, също е подготвен за предстоящите изпитания. Освен с изкуство, активно се занимава и със спорт. Обича къмпингуването, дивите плажове и гмуркането. Държи на спортсменството, а в предаването

планира да се коалира с достойните, според него, участници

Финансовият представител Данаил Стоянов пък определя себе си като рисков и силно адаптивен играч, за когото страхът е движеща сила.

Актуално

Избрано за вас