Сестрата на Селин Дион с новини за състоянието ѝ

Сестрата на Селин Дион с новини за състоянието ѝ

Сподели

Откакто Селин Дион сподели за диагнозата си „синдром на скования човек“ през декември 2022 г., верните ѝ фенове отчаяно искат да разберат как се възстановява.

Певицата не е споделяла много информация за здравето си след първоначалното разкритие и до голяма степен е останала извън светлината на прожекторите. Сестра ѝ Клодет Дион обаче даде надежда на почитателите ѝ, след като сподели актуална информация за състоянието на Селин.

74-годишната жена е заявила в телевизионното предаване Bonsoir Bonsoir, че Селин е

в „добро състояние на духа“ и „работи усилено“,

за да се справи със симптомите си. За съжаление, онова, което може да постигне със своите терапевти, не може да я излекува напълно и ще носи болестта до края на живота си. „Всички стискаме палци и се радвам, че хората са загрижени“, каза още Клодет.

Днес сестрата на известната изпълнителка със сълзи на очи си спомня за първите разговори със Селин след като тя била диагностицирана от лекарите.

Сестрата на Селин е плътно до нея от началото на битката ѝ

През декември 2022 г. Селин сподели, че отменя турнетата си заради здравословните си проблеми.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Céline Dion (@celinedion)

„От дълго време се сблъсквам с проблеми със здравето си. Беше ми много трудно да се изправя пред тези предизвикателства и да говоря за всичко, през което преминавам… Болно ми е да ви кажа, че няма да съм готова да подновя турнето си в Европа през февруари“, написа изпълнителката на My Heart Will Go On в Instagram.

Някои от симптомите на синдрома на скования човек включват скованост на мускулите в областта на торса, ръцете и краката. Болните имат също така и по-голяма чувствителност към шум, докосване и емоционален стрес, които могат да предизвикат мускулни спазми.

Фото кредит откриваща снимка: AFP via Getty Images

Актуално

Избрано за вас