Bullet for my valentine ще свирят на SOFIA SOLID в края на юни

Bullet for my valentine ще свирят на SOFIA SOLID в края на юни

Сподели

Уелските метъл машини Bullet for my valentine стават част от най-новата серия концерти на София това лято – Sofia Solid.

Може би най-популярните съвременни британски метълкор артисти се завръщат четири години след последния си концерт у нас с хедлайн шоу на 28 юни в „Aрена София“ в Борисовата градина.


Със седем албума, хиляди фенове по цял свят и повече от 20-годишна история, една от най-големите групи в метълкор жанра, излязла от Острова, включва София в европейското си турне. Поканата е на Fest Team, а

билетите влизат в продажба на в понеделник, 15 май.

От издаването на дебютния си албум The Poison през 2005 г., Bullet for my valentine продължава да затвърждава мястото си на тежката сцена. Групата има над 3 милиона продадени албума по цял свят, челни места в класациите и бързо растяща фен база. Последният, седми албум на групата е едноименният Bullet for my valentine, който самата банда определя като един от албумите, който ги представя най-честно.

Фронтменът Матю Тък, описва музиката от албума като „свежа, агресивна, по-емоционална, дълбока и по-пламенна от всякога“.

Албумът е изпълнен с крещящи сола и чудовищно добри рифове за радост на дългогодишните и на новите фенове на бандата.

„Мисля, че това е най-свирепата страна на Bullet For My Valentine, която съм виждал“,

споделя китаристът Майкъл „Падж“ Паджет и добавя: „Именно това е нещото, с което наистина блестим. Просто нямам търпение да покажа тези емоции на сцената!“.

Българските фенове на модерния британски метъл ще видят Bullet for my valentine отново на живо, като част от софийската поредица от ивенти на Fest Team – Sofia Solid.

Скоро се очаква и потвърждение за съпорта от българска страна. Цените на билетите започват от 88 лева за членовете на Fest Club и 99 лева за всички останали.

Джин за Джони, кафе за Пери и чай за Купър

Актуално