Концертът на Лола Астанова в Пловдив се отменя, София тръпне в очакване

Концертът на Лола Астанова в Пловдив се отменя, София тръпне в очакване

Сподели

Поради логистични причини и промяна на част от датите от турнето на Лола Астанова концертът, предвиден за 30 май в Античен театър, Пловдив се отменя.

Шоуто на атрактивната пианистка в София остава непроменено и ще се проведе на 6 юни в зала 3 на НДК

Всеки, който иска да върне билета си за концерта в Пловдив, може да го направи до 25 май в мрежата на Eventim в цялата страна.

Лола Астанова е от артистите, които мигновено привличат вниманието на публиката. Тя е красива, талантлива и разчупва с лекота строгия образ на класическата музика.

Това й носи не само редица награди, сред които „Еми“, „Грами“, но и я превръща в интернет сензация.

С над 1 милион последователи в Instagram и над 300 милиона гледания в социалните мрежи, Лола Астанова е най-търсеният пианист в света

Кариерата я среща с редица знаменитости, сред които Дейвид Фостър, Андреа Бочели, Марк Антъни, Степан Хаусер от 2 Cellos. Споделя, че ако има възможност да направи колаборация с още артисти,

би работила с Eд Шийрън, на когото безкрайно се възхищава, Стинг и The Weeknd

Външният вид и забележителния стил на Лола също я определят като артист извън границите на общоприетия образ в класическа музика.

„Много често

хората си мислят, че дължината на роклята определя таланта

Но аз смятам, че не е необходимо да спазваш някакви 100-годишни правила, за да бъдеш приеман и оценяван достойно. Мисля, че моята публиката не страда от подобни предразсъдъци и това се усеща по невероятната енергия на моите концерти.“, казва Астанова.

В България тя ще поднесе интересен микс от класически и кросоувър произведения, но ще изсвири и песни от любими саундтракове. Признава, че

ще изненада публиката с нещо съвсем ново, върху което работи,

но ще запази в тайна до срещата й с българските си фенове на 6 юни в зала 3 на НДК.

Билети за събитието в София на цени от 80 до 160 лв. може да бъдат закупени на касите на Билетен център НДК, в мрежата на Ивентим в цялата страна и онлайн на eventim.bg.

 

Актуално

Избрано за вас