Instagram сензацията Лола Астанова с концерти в Пловдив и София

Instagram сензацията Лола Астанова с концерти в Пловдив и София

Сподели

Пианистката с необятен талант и дължина на бедрото –  Лола Астанова, ще изнесе два концерта у нас. На 30 май тя ще създаде магична атмосфера в Античен театър в Пловдив, а на 6 юни ще завладее с микс от класика и кавъри на световни хитове и зала 3 на НДК в София.

Носителката на награди „Еми“, „Грами“, както и на редица други музикални отличия,

ще погъделичка сетивата на публиката с дълбоко емоционален стил. Безпогрешната й техника, обезоръжаващият сексапил и елегантния дрес код са нейна запазена марка.

С над 1 милион последователи в Instagram и над 300 милиона гледания в социалните мрежи, тя става най-търсеният пианист в света.

Това я прави интернет сензация и й отрежда място на множество престижни събития,

където свири като специален гост. Едно от тях е благотворително събитие в „Карнеги Хол“, оглавявано от Доналд Тръмп. Кариерата я среща с редица знаменитости. Тя има честта да работи с музикалния продуцент Дейвид Фостър и Андреа Бочели, с когото създават краткия документален филм The Journey to the Theatre of Silence.

Атрактивната пианистка записва дует и с Марк Антъни. A с нейния любим приятел Степан Хаусер от 2 Cellos пресъздават по особено атрактивен и страстен начин различни музикални произведения като „Лунната соната“ на Бетовен.

Талантливата и привлекателна Лола Астанова

започва музикалното си пътешествие, когато е едва на 6 години

Тя бързо усеща, че това е нейното призвание и до ден днешен не спира да развива уменията си. Тя впечатлява не само със своя прочит на класически произведения на Шопен, Лист и Рахманинов, но и с аранжиментите на хитове като Don’t Stop the Music  на Риана и We Are the Champions на Queen.

Билети за концертите в Пловдив и София се продават в мрежата на eventim.bg.

Актуално

Избрано за вас