Мona лекува разбито сърце с нова песен

Мona лекува разбито сърце с нова песен

Сподели

След близо една година пауза от музикалната сцена Mona се завръща с новата си песен „Счупено сърце“. Тя е дело на съвместната им работа с Искрен Тончев- Искрата, с когото младата певица отдавна иска да направи колаборация.

„Искрен е страхотен професионалист, който знае как да разгърне потенциала на изпълнителя, с когото работи. Добър тандем сме с него, сработихме се чудесно. Дори не мога да нарека създаването на песента ,,работа”, защото процесът на писане беше изпълнен с много истински, вдъхновяващи и смислени приятелски разговори. Усещам го близко до моето сърце и знам, че заедно творим красота“, обобщава Mona.

Докато реализира песента, тя преминава през много трудности в личен план

По време на процеса на създаване на „Счупено сърце“ приключва 4-годишна връзка и открива убежище за емоциите си именно в тази песен. „Оказа се, че песента бе единственото нещо, което не се промени около мен и моя живот. Аз се промених, следователно се промениха и хората около мен. Тя не ме изостави за нито един миг и беше моя подкрепа през цялото време“, споделя Mona.

Режисьор на видеото е Люси Иларионов, с когото Mona работи за пръв път, а оператор е Христо Спиридонов. Снимките протичат във Варна, където екипът пресъздава една лятна любовна история между изпълнителката и модела Адриян Дянков.

„Счупено сърце“ е заглавие, което може да се разчете различно от всеки. Сърцето на човек може да е „счупено“ от любов. Счупването може да е породено от загуба на близък или от загуба на самия теб. Важното е да пресъздадем от счупването нова любов или сила, с която да се появим в света още по-мъдри, целеустремени и амбициозни. Надявам се слушателите да разберат моето послание”, заключва Mona.

Сингълът „Счупено сърце“ се разпространява дигитално по всички дигитални платформи от Warner Music Group, чрез Орфей Мюзик.

Името на 19-годишната Mona добива най-голяма популярност след като получава златен бутон от Катето Евро в предаването „България търси талант“ през 2022 година и е един от най-обичаните и запомнящите се участници в шоуто.

Чуйте новата песен на Mona тук:

Актуално

Избрано за вас