„Белият лотос“ стъпва в Азия, снимат трети сезон в Тайланд

„Белият лотос“ стъпва в Азия, снимат трети сезон в Тайланд

Сподели

Третият сезон на брилянтната социална сатира „Белият лотос“ (The White Lotus) ще се снима в Тайланд.

В понеделник, 27 март, създателят на социалната сатира Майк Уайт и екипът му са заминали за Югоизточна Азия. Новината твърди Variety, позовавайки се на източници, близки до продукцията. От HBO на този етап твърдят, че подобни догадки са спекулативни.

Първият сезон на комедийната драма по HBO бе заснета на Хаваите. Вторият сезон, който приключи миналата година, беше заснет в Сицилия.

Изглед към Театро Греко в Таормина, Сицилия.
Фотокредит: Цвета Арангелова

Героинята, която буквално подлуди аудиторията и накара безброи зрители да се влюбят в нея, бе Дженифър Кулидж. Мнозина преди това свързваха нейния образ и име предимно с ролята на майката на Стифлър от комедията „Американски пай“. За превъплъщението си в меланхоличната безумно богата манипулаторка Таня, Кулидж спечели награда „Еми“ и „Златен глобус“. Отделно трагикомедията на Майк Уайт спечели куп престижни отличия.

Всъщност героинята Таня е единствената, появявала се както в първи, така и във втори сезон на „Белия лотос“. Образът ѝ обаче няма да се появи в трети сезон по разбираеми причини. Богаташката падна зад борда в последния епизод на сезон две.

Докато снимачната дестинация на трети сезон не е официално потвърдена, вниманието е насочено към веригата Four Seasons. Суперлуксозните хотели с тази марка в Тайланд са разположени в Банкок, на север в Чианг Май и на остров Самуи.

„Първият сезон акцентира върху парите, интригата във втория беше около секса, ето защо си мисля, че

третият сезон ще бъде сатиричен и забавен поглед към смъртта, източната религия и духовността.

Имам чувството, че ще се получи добър опит с още едно екранно кръгче с „Белия лотос““. Това коментира режисьорът Майк Уайт след края на втори сезон.

Ако новината на американското списание се потвърди, това ще изчисти съвестта на Джони Ноксвил, който случайно намекна, че действието в третия сезон сериала се развива в Токио, Япония.

И още един, все още непотвърден, слух около сериала. Неотдавна актьорът Дани Де Вито беше забелязан на вечеря с Майк Уайт. Сцената разбира се веднага предизвика въпроса дали комедийната легенда ще участва в сезон 3 на „Белият лотос“.

Фотокредит водеща снимка: кадър от Кралския дворец в Банкок / Цвета Арангелова

Актуално

Избрано за вас