Искате ли да се научите да въртите огън?

Снимка: Фейсбук

Искате ли да се научите да въртите огън?

Снимка: Фейсбук
Сподели

Курс ви предлага да се научите да въртите огън чрез уреда по-известен като пой. Тайните на огнената магия си имат свои правила. Как се разгръща шоуто на пламъците може да ви разкрие Пламен Петков, който има дългогодишен опит в това:

Историята на моята любов към огъня започна на един плаж, където забелязах две момичета германки да въртят огън. Веднага се влюбих в това изкуство и реших да поема по този път„.

Тренировките включват

специален тренировъчен пой,

изработен от чорапи. По време на тях биват усъвършенствани координацията и контрола на ръцете. Пламен помага на учениците да се научат да развият концентрация между дясното и лявото полукълбо на мозъка. Същевременно обаче им предоставя увереност и комфорт да развият гъвкавост и грациозност, както и сценични умения и поведение.

Снимка: fireshow.bg
Курсът е подходящ за абсолютно начинаещи.

Огненият артист Пламен Петков ще ви научи основите на въртенето на поя със специални тренировъчни уреди. Не е необходим никакъв опит, а само стремеж към нови умения, споделят организаторите.

Курсът ще се провежда два пъти седмично – във вторник и четвъртък от 19:00 часа. Той ще съдържа 20 сесии с продължителност един час в продължение на два месеца, от 12.03.2024 до 09.05.2024. Последните 4 часа ще се проведат на открито, съобразено с метеорологичните условия, за да усетите магията на огъня в пълна красота.

По време на курса, ще бъде организирано

специално огнено кръщене

– момент, в който можете да завъртите огън пред погледа на професионалисти.

В последните 4 часа на обучението ще съчетаете учебния процес с удоволствието от ученето на открито и тези, които се чувстват готови, ще могат да запалят огнен пой.

Актуално

Избрано за вас