Дрейк пусна стихосбирка, готви нов албум

Дрейк пусна стихосбирка, готви нов албум

Сподели

Канадският рапър Дрейк пусна стихосбирка с името Titles Ruin Everything („Заглавията развалят всичко“), съобщава Complex. Книжката е достъпна за феновете тук и направи пазарния си дебют в събота. В Instagram едно от най-оборотните имена в музикалната индустрия лаконично заяви „Направих албум към книгата.

Казвате, че ви липсва стария Дрейк.

Момичета, не ме изкушавайте. For All The Dogs“.

For All The Dogs е името на проекта, чиято дата за рилийз все още не е обявена. Самата рекламна кампания за стихосбирката на Дрейк е шокиращо стандартна и почти анонимна. Във вестници като LA Times и New York Times се появиха карета, в които липсва визията на продукта. Всичко се комуникира със заглавие и QR код, който води към уебсайта за поръчка.

 Titles Ruin Everything е написана в сътрудничество с Кенза Самир, който е писал песни с Дрейк в миналото.

„Не знам дали някога през живота си съм искал хората да купят или подкрепят нещо толкова много“, написа Дрейк в анонса си за книгата в Instagram.

Миналият юни носителя на „Грами“ сподели, че е на път да издаде Scary Hours 3, както и книга.

„С Кенза ще издадем книга тази година—чиста поезия,“ сподели той в радио шоуто си за SiriusXM  „Маса за един“. „Надявам се да я оцените, защото си струва. На път е и още една порция от  Scary Hours, но ще види бял свят след известно време. Не искам да измествам фокуса от книгата в момента. Ще отвеем доста глави със Scary Hours продължението. Звучи много мощно.

Последният солов албум на Дрейк Honestly, Nevermind се появи през юни 2022.

 

Фотокредит: AP

Актуално

Избрано за вас