Самоубийство или не? Загадъчната смърт на Арън Картър

Самоубийство или не? Загадъчната смърт на Арън Картър

Сподели

Самоубийство или не? Загадъчната смърт на Арън Картър. Певецът дълги години се бори със своята зависимост към наркотиците, като мнозина подозират, че именно дрогата е станала причина за трагичния му край. Сега обаче неговата майка Джейн Картър поиска смъртта му да бъде разследвана като убийство.

През ноември миналата година

34-годишният Арън бе открит мъртъв във ваната на дома си. По-рано тази седмица майка му Джейн публикува в социалните мрежи смущаваща поредица от кадри, заснети в банята на сина й минути след смъртта му.

„Все още правя опити да предизвикам истинско

разследване за смъртта на моя син Арън Картър. Искам да споделя тези снимки от лобното му място с всички вас, защото съдебният лекар ги отписа и сметна кончината му за случайно предозиране с наркотици. Властите никога не са разследвали местопрестъплението в дома на Арън заради наркотичните му зависимости в миналото. Вижте снимките. Те не са направени от полицаите, на униформените са позволили на външни лица да влязат в къщата, въпреки, че се появи информация за възможно убийство“,

написа Джейн във Facebook.

Зловещите снимки показват ваната, в която е открит Арън, все още пълна с вода, оцветена в зелено, изглежда от разлагането, както и кърпи и дрехи, постлани върху разхвърлян под. През последните няколко дни Джейн направи няколко публикации във Фейсбук за Арън, умолявайки служителите на реда да вземат насериозно опасенията й.

“Семейството и приятелите ми подкрепиха

моето решение да публикувам тези ужасни снимки. Предприемаме тази крачка, защото не бяхме взети насериозно от правоохранителните органи в Ланкастър, Калифорния. Те позволиха на всеки да премине през мястото, където трябваше да започне разследване“, обяви Джейн.

„Поради психичното заболяване на сина ми

и проблемите с лекарствата, отпускани с рецепта, те просто решиха, че случаят е лесно обясним и нямаха време или желание да разкрият истината. Това не удовлетворява мен и неговата годеница Мелани, както и хората, които го обичаха. Искаме отговори. Искаме справедливост. Искаме някой да понесе отговорност”, пише още опечалената майка.

След като снимките, които сподели,

шокираха широката общественост, Джейн впоследствие обяви, че детектив вече проучва как е настъпила смъртта на Арън.

„Съжалявам, че трябваше да публикувам тези ужасни снимки, за да събудя всички“, написа тя. „Не исках. Но се получи. За съжаление този красив човек си отиде завинаги. Но той знае, че ще му издействам справедливост.“

След като тялото на Арън бе открито в банята,

в медиите се появиха спекулации, че той се загинал в следствие на удавяне, но причината за неговата смърт все още не е обявена официално.

Певецът Арън Картър бе открит мъртъв във ваната в дома си през ноември миналата година. Внезапната смърт на 34-годишния брат на Ник Картър от легендарната група Backstreet Boys

потресе цял свят и най-вече семейството му.

Той бе щастливо обвързан с българката Мелани Мартин, а плод на любовта им е 11-месечното им бебе, което за съжаление, остана без баща.  В часовете след смъртта на Арън, както и досега в медиите беше разпространена всякаква информация, относно психическото му състояние, както и за причината сам да посегне на живота си. Както и за класическия ужасяващ сценарий

безжизненото му тяло да бъде намерено във ваната.

Първите проговорили след трагичната новина бяха част от съседите на Картър в Ланкастър, Калифорния: „Арън беше кошмарен съсед, имаше проблеми с другите. Имаше най-малко 3 сигнала в полицията срещу него. Беше арогантен и живееше с мисълта, че е нещо повече от другите. Хвалеше се, че кара скъпи коли и че къщата му е по-голяма и по-хубава от всички останали на неговата улица.

Влизаше в скандали, постоянно се чуваха викове

от дома му. Гонеше Мелани навън и заключваше, а тя крещеше и блъскаше по вратата, за да я пусне отново вътре. Тази грозна сцена се повтаряше през няколко месеца“, споделя един от съседите на Картър.

Той разказва още как веднъж помолил Мелани да намалят музиката през нощта, а тя казала, че ще предаде на Арън. Той от своя страна, вероятно под влиянието на наркотици или алкохол, се разкрещял и я обиждал безпощадно. И макар Картър да е имал ужасно поведение, той така и не е бил задържан от полицията и дори лъгал, че е бил жертва

на насилие от страна на съседите си.

„Много ми е жал за бебето, което остави. Арън имаше своите демони и проблеми. Ужасно е, че си отиде от този свят, но от друга страна – всички около него сега ще живеем по-спокойно“, казва друг съсед. Само седмица преди да бъде намерен мъртъв, Арън сподели в Туитър, че продава къщата си и се мести на ново място, за да отвори нова страница в живота си и да се грижи за семейството си. В публикацията той поясни, че годината за него е много трудна, но е благодарен за това, защото е научил

уроците си и е готов да продължи напред.

Уви, във фаталната събота вечер Арън Картър е открит във ваната в тузарското си имение от домашната прислужница, която излязла с викове от банята: „Той е мъртъв! Той е мъртъв!“ За секунди в къщата настъпил зловещ хаос, полицейски екипи пристигнали, чували се сирени, пристигнали журналисти, а тълпи от хора се стекли, за да видят какво се случва. По официална информация, Арън се удавил,

но не се уточнява точно как се е случило.

В неделя проговориха най-близките до Картър – Мелани Мартин, която бе неговата любима до последния му дъх. Тя призна, че не може да приеме смъртта му и отбеляза, че в този ужасен момент молитвите и положителните мисли на хората я крепят.

Приятели на Арън, които били с него

в часовете преди да се самоубие също са шокирани от новината, тъй като той по нищо не е показал, че има намерения да сложи край на живота си. Братът на Арън, Ник Картън, също наруши мълчанието си, като не можа да сдържи сълзите си по време на концерт на Backstreet Boys в неделя вечер – едва 24 часа след самоубийството.

Той разкри, че брат му страдал от зависимост

към алкохола и наркотиците и също така имал ментални проблеми, които явно са взели превес над разума. Ник публикува и кратко съобщение, в което сподели, че сърцето му е разбито от мъка. Въпреки че двамата са били в сложни отношения и дори Ник бе изкарал ограничителна заповед срещу брат си преди време, той го е обичал и винаги се е тревожел за него.

„Любовта ми към Арън никога не е избледнявала. Не спирах да се надявам, че един ден той ще успее да пребори пороците и проблемите си. Брат ми ще ми липсва много… Обичам го. Господи, моля те, грижи се за малкото ми братче“, написа певецът от Backstreet Boys.

Проклятието Джеймс Бонд – инцидентите зад кадър – artportal.news-Новини от света на изкуството, лайфстайл, арт

Актуално

Избрано за вас