Юлиан Костов играе злодей в „Call of Duty: Modern Warfare III“

Юлиан Костов играе злодей в „Call of Duty: Modern Warfare III“

Сподели

Българският актьор Юлиан Костов ще играе злодей в предстоящата нова версия на играта „Call of Duty, Modern Warfare III“. След успешното му участие в редица филми и сериали като „Shadow аnd Bone“, „Search and Destroy“ и „Code Red“, Костов се подготвя да зарадва феновете на игрите с ново измерение на своя актьорски талант.

Планираната да излезе на 10 ноември 2023 г. игра обещава напълно ново приключение, като българският актьор ще се впусне в ролята на зловещия Владимир Макаров – лидер на руски ултранационалисти. Злодеят с лице, лишено от емоции и душа, изгубила връзката с благоприличието е готов да се

изправи срещу всички препятствия, за да постигне целите си

Неговите действия ясно доказват, че не се колебае да прекрачи границата, за да постигне амбициозните си планове. Макаров прави отметка във всяка клетка, за да бъде анархист и антагонист.

В трейлъра виждаме сцена, на която пазачите в затворническата обстановка придружават Владимир Макаров, който е окован и следва да получи новата си татуировка. Пресичайки затворническите коридори,

терористът привлича вниманието на останалите затворници,

които го гледат с уважение и интерес. Един от тях дори изчаква благословията на Макаров, преди да продължи с побой, който пазачите нямат намерение да прекратят.

„Call of Duty: Modern Warfare III“ ще предостави на играчите възможността да се потопят в този интригуващ свят. Играта ще бъде налична за няколко платформи, включително PC, PlayStation 4/5 и Xbox One/Xbox Series X/S, което гарантира, че феновете на игрите ще имат възможност да се насладят на разнообразния геймплей и впечатляващата графика на играта. Поредицата екшън игри „Call of Duty“ държи рекорд на „Гинес“ за най-много продажби в жанра си. Последната игра спечели 1 млрд. долара само за 10 дни.

Гледай трейлъра на „Call of Duty: Modern Warfare 3“ тук:

Фото кредит откриваща снимка: Activision Blizzard

Актуално

Избрано за вас